Nepakartojamas rusiškas humoro jausmas: kaip naujausio „Niva“ visureigio apžvalga virto tikra komedija (Video)  (5)

Rusijos piliečiai yra raginami atsisakyti importuotų automobilių ir rinktis vietos gamintojų produkciją. Visgi net ir jiems naujausi kompanijos „AvtoVAZ“ modeliai kelia juoką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai puikiai pastebima įvairiuose bandomųjų važiavimų publikacijose ir vaizdo siužetuose. Vienas iš naujausių pavyzdžių – trumpa naujos kartos „Lada 4x4 Urban“ visureigio apžvalga.

Šis modelis plačiau žinomas „Niva“ pavadinimu, tačiau teises į jį dar prieš kurį laiką įsigijo „General Motors“, todėl rusų kompanija taip savo padidinto pravažumo modelių vadinti negali.

Trumpame vaizdo siužete rusakalbis automobilių žurnalistas pasakoja apie atnaujinto kelių durų modelio privalumus.

Sprendžiant pagal atsiliepimus, pirminis įspūdis neblogas – yra vairo stiprintuvas, dėl kurio, pasak apžvalgininko, automobilį labai lengva vairuoti mieste. Esą todėl jis ir pavadintas „Urban“ (liet. – miesto).

Vyras taip pat atkreipia dėmesį į elektra valdomus veidrodėlius ir priekinius langus, tačiau tada pastebi, kad iš po variklio dangčio veržiasi garai.

Apžvalgininkas pažymi, kad „Niva“, kaip ir kiekvienas automobilis turi savo silpnąsias vietas. Variklis šiek tiek užkaito, tačiau, pasak specialisto, tai nieko blogo.

Juolab, kad filmavimas truko visas 40 sekundžių, o tiek dirbti tuščia eiga – rimtas išbandymas bet kuriam automobiliui.

Nesame tikri, ar scena buvo surežisuota, tačiau tokia pačių rusų nufilmuota vietos gamintojų automobilio apžvalga byloja apie prastą technikos patikimumą ir neblogą jų vairuotojų humoro jausmą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(51)
(28)
(23)

Komentarai (5)