Tiesiog fantastika! Ar patikėtumėte, kas nutinka metus po vandeniu išbuvusiam telefonui?  (3)

2015-ųjų kovą amerikietis Michaelis Guntrumas su draugais žvejojo ant ledo viename Pensilvanijos ežere. Deja, per patį kibimą jo „iPhone 4“ nuslydo ir pliumptelėjo į eketę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

M. Guntrumas tą pačią dieną savo „Facebook“ paskyroje paskelbė pranešimą: „Šiandien pamečiau savo telefoną. Tad jei norite, kad žinočiau jūsų numerį, parašykite jį man. O jeigu trumpai drūtai, tai poledinė žūklė + eketė = telefonas ežero dugne“.

Bet įsivaizduokite jo reakciją, kai po metų su juo susisiekė nepažįstamasis ir pranešė, kad turi jo paskandintąjį telefoną – veikiantį.

Pasirodo, ežeras, kuriame taip nesėkmingai žvejojo M. Guntrumas, šį rugsėjį buvo nusausintas, o po atsiradusią purvynę su metalo ieškikliu išėjo pasivaikščioti lobių ieškojimo entuziastas Danielis Kalgrenas. Ir, tenka, pripažinti, šiokį tokį lobį rado.

„Parsinešiau telefoną namo, nuvaliau jį ir įdėjau į sausus ryžius – buvo tiesiog smalsu, ar telefonas vis dar veikia“ – pasakojo inžinierius. Ir jam pavyko – telefonas įsijungė, o šiame pavyko rasti ir savininko numerį.

„Dabar savininkas žino, kad jo telefonas surastas, ir aš išsiųsiu įrenginį jam paštu“ – teigia D. Kaldrenas.

Taigi net ir praėjus metams nuo tos akimirkos, kai, atrodo, negrįžtamai praradote telefoną, verta neprarasti vilties. Stebuklų retai, bet būna.

Parengta pagal „Daily Mail“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(33)
(15)
(18)

Komentarai (3)