Pirkimas Gearbest.com nuo A iki Z: kaip mokama už prekes, kaip vyksta pristatymas ir ar reikia bijoti muitų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

LordCraft 2017-05-16 15:05
o as uzsakiau ta giriama Vernee Mars pries MENESI! ir ko varbiausia jis iki siol dar net neissiustas! Supportas mala suda o telefonas dar ir dabar gearbeste "In stock" ir neva issiustu per kelias dienas!
Eič 2017-05-16 15:15
Svarbiausiai vienas technologijos.lt atstovas prezervatyvą nemokamai gaus.
sub 2017-05-16 15:39
Paspaudžiau "vertą skaityt" ir sugalvojau klausimą. Kur geriau apsipirkinėti: banggood.com, gearbest.com, aliexpress.com ir kodėl?
Shinigami 2017-05-16 20:34
Aš pirkau čia ASUS ZenFone 2. Atėjo pas mane per 7 dienas.
pazystamas 2017-05-16 21:17
Teko pora kartu taip pasimauti, pralaukia beveik menesi ir kai kreipiesi sako "dabar neturim dar palaukit arba grazinsim pinigus". Ir toliau ta pacia preke pardavineja, nors dar menesi jos netures. Jiem apsimoka, nes pinigus grazina tik i savo krepseli kuri turesi prapirkti, o ne paypala.
Talkatif 2017-05-16 23:59
Nes mokėti ir skundą kelti reikia per paypal. Tie nesismulkina su pardavėjais tokiais klausimais. O pasipylus daugiau skundų, blokuoja pardavėją. Kažkada taip buvo pridarę fasttech.
zaliaakis 2017-05-17 00:20
Kas ką jūs čia ne taip. Paskutiniu metu gearbest tikrai grybauja. Ilgai laukti reikia. Prieš paskutinį siuntinį per 2 savaites neissiunte. Atsaukiau , grąžino iškart į PayPal, nes atsaukiau siuntinį darbo metu. Paskutinį siuntinį jau po savaitės parasiau, kad atšauktu. Buvo savaitgalis. Uzkart pirmadienį iš ryto grąžino viską iki cento į PayPal. Kad yra problemų su siuntinio issiuntimu, tai taip... Bet visa kita tai viskas aukštam lygį. Nieko neapgauna. O rašiau per Google translate. Ir puikiai suprato ko noriu.
VikceII 2017-05-18 09:14
Gearbest greiciausias siuntimas + didesne garantija kad bus tas kas ka uzsakei, banggod daugiau maziau panaisiai tik kad letesnis pastas, aliexspress daug kopiju (daug skirtingu pardaveju, scamo) reikia idemiai atsirinkti ir bus ok greitis priklauso nuo pasto bet keliai centais pigiau negu gerabest, banggood
madafakas 2017-05-18 11:15
Rašiau kitoje temoje, bet parašysiu ir šioje. Tiek mano, tiek kelių mano pažįstamų žmonių patirtis su gerbest yra nesmagi. Konkrečiai mano atveju jau pats pirmas pirkinys yra probleminis. Laikinus nesklandumus pateisinti galima, tačiau kai yra suteikiama klaidinga informacija ir kai panašiais nesklandumais skundžiasi ne vienas ir ne du asmenys, tai jau panašu į tendencingą verslo praktiką. Aš užsisakiau prekę iš EU sandėlio, nes pasak jų tinklapyje pateikiamos informacijos šios prekės mane turėtų pasiekti per 3-7 dienas (tarkime darbo). TĄ PAČIĄ dieną gaunu laišką, kuriame rašoma, cituoju: "our order number is <bla bla> and we have shipped your order out today" - oho, greitai, tiesa? Iš karto reaguoju skeptiškai ir ta neigiama nuojauta pasiteisina, kadangi jie iš anksto turi siuntos sekimo numerius, kuriuos užregistruoja ir išdalina pirkėjams, kai tuo tarpu prekės pas juos guli net nesupakuotos. Pakavo jie mano siuntą dvi savaites ir šventos mergelės Marijos žemele prisiekinėjo, kad tikrai siuntą išsiuntė tą pačią dieną, kai suformavau užsakymą. Tuo tarpu sekimo numeris rodo statusą "2017-04-30 04:16 Item processed by the sender" ir "2017-05-12 15:15 Nemzetközi Posta Kicserélő Központ, Item accepted". Kitais žodžiais tariant, jie dvi savaites nesugebėjo siuntos į paštą pristatyti ir pudrino smegenis. Support'as - tragiškas: jų klausi, kodėl taip ilgai siuntą ruošia, o jie - "I have tracked the package for you" ir įmeta 17track.net screenshot'ą. Ir taip tris kartus. Kaip į sieną žirnius mėtyt. Kas link aliexpress - iš ~50 siuntų visos atėjo ir visos atėjo tokiam pavidale, kokiam turėjo būti. Žinoma, visuomet perku tik iš pardavėjų, kurie turi pakankamai feedback.
vanduo4 2017-05-18 16:05
- Įdomu kodėl perkant iš amerikos problemų "nėra" arba man nepasitaikė. - Trūkumas tik vienas, kad perkant per "Ebay" iš to pačio pardavėjo keletą prekių, už visų jų siuntimą reikia mokėti atskirai. - Bet aptarnavimas klasiškas: operatyviai, super mandagiai, jeigu prekė vėluos tau net užklausti nereikia jie tave informuoja Pirk prekę Europietišką - ir kokybė ir aptarnavimas nenuvils. Nebent tikrai negali rasti to ko nori, bet manau visados yra alternatyvų.
VALDASAS 2018-02-04 13:57
perskaites sias rekomedacijas nutariau ir as pasinaudoti sios parduotuves paslaugomis. Blynas prisvilo. Preke keliavo iki manes 2.5men. Uzsakyta spalio 10 mano pasta pasieke gruodzio 22. Ale issiusta buvo po pirmo mano mandagaus laisko-priminimo praejus 2.5 sav. po uzsakymo , nors realiai issiunte po 4 sav. parasius antra pikta laiska. I laiskus atsakinejo operatyviai bendromis mandagumo frazemis. I Lietuva atkeliavo per GB Royal Mail ir strigo Lietuvos muitineje. Pardavejo saskaitos "invoice" su sumazinta kaina neuzteko. Teko siusti banko israsa ir uz 178eu kainavusa preke sumoketi 40eu PVMa plius muitines tarpininko paslaugas.Siunciausi ASUS Zenfone 2.
Manlin 2019-08-20 11:25
Kiek teko iš čia siųstis prekių tiek viskas ok. Aišku kartais keliauja virš mėnesio, o dėl muitų tai jei mažas daiktas kad ir brangesnis tai muitų niekad nemokėjau. Apskritai kai kurios prekės gaunasi pigiau nei iš aliexpress.com __________________ Siuntos