Apple kuria ne automobilį — ji kuria kai ką daug didesnio

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Studenciokas 2017-06-04 19:26
"Pavyzdžiui, Apple Watch yra populiariausias dėvimas technikos įrenginys, tačiau Apple visatoje jo reikšmė minimali." Kas čia per kliedesiai?
punktyras 2017-06-04 21:17
Kad Apple Watch Apple kompanijai finansiniu požiūriu yra nereikšmingas menkniekis.
chazmas 2017-06-04 21:55
Spėju vėl pagamins ultra siautulingai kainuojantįi i raide prasidedantį kūrinį. Paskui atsiras gauja atšaldytų kurie stovės eilėje norėdami pirkt. Rezultate nebus jokio suderinamumo su kitomis sistemomis o už sisteminius ir nedadarytų dalykų nesusipratimus turės mokėti vartotojas ir jis dar džiaugsis, kad stovi eilėje prie remonto. Sugedus mašinai į ją niekas negalės įeiti, net savininkas. Kaina garantuoju bus tokia, kad pats a†a Styvas Džobsas neįpirktų. Šiaip tai logotipas daug pasako. Prakąstas obuolys. Prakąstas - reiškia kažko trūksta.
vanduo4 2017-06-05 00:43
- Šneka tas, kuris niekada neturėjo Apple įrenginio. Kiek man teko susidurti, tai apple produkcija yra netgi labai apgalvota, vienintelis trūkumas - jie veikia uždaroje sistemoje, tad norint pajusti visus privalumus visa elektronika turi būti Apple. Ir taip yra tik dėka supistų hakerių, kurie nulaužia sistemą ir vagia, vietoj to kad kurtų kažką savo, arba tiesiog trolina nesirūpindami kitų patiriamais nuostoliais. - Gal pasakysi kad banko kodų generatoriai yra patogu kai reikia su savimi nešiotis visą krūvą prietaisų, kad galėtum saugiai pasinaudoti savo sąskaita? - Visgi dėl vieno dalyko sutinku - norint įsirašyti paprasčiausią muziką tu tiesiog negali to padaryti prijungęs prie kompiuterio jeigu ten nėra instaliuoti iTunes. Ir tai dar ne viskas, tiesiog tragedija kai nori muziką susidėlioti į folderius ar pakeisti pavadinimus, nes sistema rodo tik originalą ir viskas organizuota pagal abėcėlę. Taip ir neišmokau naudotis iTunes, tiesiog NACHUI tą iTunes.
ArtVrb 2017-06-05 03:20
Laimejau ebay iphone 6 plus uz 100 panaudojau diena atidaviau draugei. Lieku prie androido.
vanduo4 2017-06-05 06:34
- Va būtent tu net nesupratai kaip jis veikia. Pačią sistemą reikia perprasti, bet tai daug paprasčiau nei perprasti androidą. Ios viskas nuosekliai, o android tiesiog reikia žinoti ką kuris mygtukas daro. - Panašiai kaip senam blackbery jeigu tu nežinosi, kad yra du meniu ekranai, tu tiesiog negalėsi nei paskambinti, nei parašyti žinutės ar dar kažko. - Ios viskas vienoje vietoje. - O pats telefonas - aukščiausia klasė: tu nufilmuok video muzikos klube su kokiu samsung - vaizdas bus išplaukęs, o garsas brrr grrr plrrrr. iPhone šiuo klausimu turi garso filtrus, bei deimantinis stiklas atstoja šviesos filtą ir daug kitų privalumų. Netgi su 8 Mpikselių kamera nuotraukų kokybė kaip su samsung 12Mp. - Beje iPhone yra daug dalykų, kurių jie viešai neskelbia dėl konkurencijos. Netgi to fakto jog ekranas yra linkstantis ir neskyla kaip Gorila glass.
HDi 2017-06-05 09:04
Turėjau įsigijęs iPhone 5s vos tik jį išleido, pusantrų metų pranaudojau nu niekaip jis man nelipo... Negaliu neigti, tikrai patiko to laiko inovacija - piršto anspaudo skaitytuvas, Fotkino visai gražiai Neesu muzikos klausytojas didis tai iTunes problemų didesnių nesukėlė. Labiau nervindavo kitoks kroviklio antgalis kurio kažkaip reikėdavo arba tampytis kartu, arba skolintis. Prieš parsiduodant buvau užsisiuntęs micro USB > apple antgalis tai visai gelbėdavo situaciją. Labai trūkdavo widgetų ant pagrindinio ekrano o ne kažkur ten, o 5S laikais dar išvis jų nelabai buvo su tuometinėm iOS versijom. Pačių pagrindinių appsų tai sočiai, bet norint kažko mandriau tai arba nėra, arba reikia nusijeilbreikint. Ir kažkaip tų mandresnių dalykų vis labiau pradėjo trūkti - skambučių įrašinėjimas, taskeris arba jo alternatyva ir visokie su juo sukurti skriptukai, tai ir teko grįžti prie androido. Megapixeliai neturi nieko bendro su kokybe. Gerokai senesni DSLR (veidrodiniai fotikai) ir būdavo vos 8 ar 12mpx, bet nuotraukos dar ir dabar būtų pavydėtinai gražios.
audriusn 2017-06-05 09:23
micro usb sugalvotoja reikia spragilais centrinej aikstej, gavno visiskas. widgetai ant ekrano - shkololo negoduje, OS X gadgetai seniai jau buvo ir niekam jie nerupejo, nedejo ir i telefona. skambuciu irasinejimas daug kure yra nelegalus, abejoju, kad ir pats perspeji pasnekova ir reikalui prispyrus teisme pati su sudais suestu uz tokius dalykus. taskeriai, skriptukai - eilinis patvirtinimas, kad vedroidas krasnoglazikam draciunam kurie be telefono gyvenime daugiau niekuo neturi uzsiimt.
kernel_panikuoja 2017-06-05 09:31
Dauguma taip mano, nes pries tai buna tureja daug prastesni telefona. Kai zmogus own'ina 150-300eur vertes Android'a, nueina ir nusiperka 600-1000eur vertes iPhone, tai pradeda spangti, koks Apple yra nepakeiciamai nepalyginamai geresnis. Tai jus gal ir lyginkit su tokios pacios kainos Android'u, o tiksliau, su kazkokiu konkreciu modeliu, nes Android'as turi kruva flagmanu su skirtingom savybem, is kuriu gali issirinkti labiausiai tinkanti sau. Tas pats galioja ir kompiuteriams. O siaip - visa tai yra skonio ir individualiu poreikiu klausimas. Dazniausiai Apple produktai yra geri ir gali buti priskirti aukstai klasei, bet nuo to jie netampa magiskai geresni uz bet ka kita bet kuriam zmogui.
sub 2017-06-05 12:03
Tie verkimai, kad neina įsikelti muzikos, filmų ir .t.t, tai gal pradėkit naudotis šio amžiaus technologijom o ne praeito? Turiu andorid, bet tikrai nekeliu iš kompo muzikos, filmų,muzikai yra skirtos aplikacijos, dokumentams cloud sitemos ir t.t.
vanduo4 2017-06-05 15:54
- Aš ir nesakau jog Apple produktai absoliučiai geresni už kitus, jie tiesiog kokybiški ir jų privalumai išryškėja ekstremaliomis sąlygomis - karštis, šaltis, prastas apšvietimas, triukšmas, virusai, saugumas, dėvėjimasis, energijos vartojimas ir pan. Žodžiu kokybė, o ne kiekybė. - Lyginti Apple su kitais gamintojis tai panšiai kaip lyginti Vokietijos ir Kinijos produkciją. Pabaigai, du esminiai skirtumai: 1. iOS yra uždara sistema, tad ten prilenda ne visi ir todėl ne viskas ten yra; 2. Apple ne kiekvienas sugeba įpirkti ir tai svarbiausias kriterijus. Arba reikia būti tiesiog entuziastui.
kernel_panikuoja 2017-06-05 19:39
, nes kolkas tai tik tusti zodziai. Galbut sutikciau su tuo, kad iPhone'as kaip telefonas vienas is geriausiai subalansuotu charakteristiku prasme kainos atzvilgiu - su Android'ais reikia kazkiek research'inti pries perkant koks modelis kokias savybes turi - pas viena gal bus kazkiek geresne photo kokybe, pas kita baterija etc. Is kitos puses daugiau laisves individualizuot/optimizuot pirkini ir tai nera trukumas pats savaime. Palyginimas su Vokietija/Kinija yra lempa.
audriusn 2017-06-05 20:57
tai ir sakau, kad tagus reikia susitvarkyt. nes pas daug ka ten buna siukslynas. su tvarkingais tagais bet kuri programa teisingai veikia, ar tai butu itunes, ar mediamonkey, ar foobar. http://i95.fastpic.ru/big/2017/0605/57/ ... e26557.jpg