„Samsung“ pristatė naujos kartos televizorių, kokį iki šiol buvo galima pamatyti tik filmuose: kol kas tai aukščiausias pilotažas (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Paramotoras 2017-06-08 20:21
Zasi ao jie. Gerbiau samsunga kol neisigijau 7 kartos smart tv su flash ir java. Praejo gal trys metai ir kentedamas jo letuma sulaukiau kad flash nebepalaiko. Na blin as isvis antenos neturiu ir flashas reikalingas kaip oras. O dabar blin raso atnaujinkit flasf. O adobas raso kad jau nebesiportina flasho samsungo tv. Prie viso dar po atnaujinimu ir prasukineti neiena video is mediatombo. Na suks samsungas su smartais. Ir dar siulo upgreidinti hardvara uz kokia 150 europieciu. Ala sunku is karto padoresni proca bei ramo ikisti.
Creatium 2017-06-08 23:18
Neteko tokio televizoriaus matyti filmuose. Užtat filmuose teko matyti LG W serijos televizorių analogus, t.y. telikus, kurie yra praktiškai sienos dalis (t.y. visiškai prisiploję prie sienos). TV su mediniais rėmeliais (jeigu gerai supratau) man atrodo ne prabangos, o bomžiškumo ir prasto skonio pavyzdys.
..e 2017-06-09 00:03
Pagaliau mano viso gyvenimo svajonė išsipildys: tureti svetainėje Mona Lisa ir dar landscape mode...
matise 2017-06-09 11:24
čia tik varguoliams taip gali atrodyt, persotintiems pigios šaliuotės ir laminatų. Subtilių, geros kokybės medžio masyvo elementų, dar niekas neatšaukė iš prabangos.
Creatium 2017-06-09 13:31
Tamsta matyt ne taip mane supratote. Grynas medis yra prabangos dalykas. Tuo tarpu priešingybė jam (bent man) yra medžio lipdymas ant visko: telefonų, kompiuterių (čia ne kai lipdukai, bet kai pats daiktas iš to pagamintas), televizorių, po to žiū ir šaldytuvai mediniai atsiras. Ir dar visą tai pavadinti prabanga. Nu nežinau. Sakau, čia mano tokia įžvalga. P.S. Kad išvengtume daugiau tokių komentarų: mano aplinkoje gryno medžio tai jau tikrai netrūksta.