Kolumbijos narkotikų kontrabandininkai jau naudoja ypatingus, kariniame jūrų laivyne matytus laivus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

lindemann 2017-06-15 16:20
+ jiems už išradingumą. - vyriausybėms už pinigų švaistymą, neveiksmingoje kovoje prieš narkotinių medžiagų platinimą ir nenorą legalizuoti kai kurias iš jų.
sub 2017-06-15 16:52
Kai kurias medžiagas, kaip kokainas ir heroinas? Tu rimtai? Vas kas keliaja iš Kolumbijos, ne žolė, ne LSD, ne grybukai.
lindemann 2017-06-15 20:04
Kai kurias, turėta omenyje kanapę ar LSD, tas pačias tavo minimas, sumažėja vartojimas stipresniujų (Portugalijos, Nederlandijos pavyzdžiai, google it). Žolė taip pat keliauja iš Lotynų Amerikos, bei Meksikos, jutubėj pilna video, su degančiom plantacijom, kai kariuomenė ar policija užklysta. Legalizavus- juodosios rinkos dalies sumažėjimas (Lietuvoje- čigonų taborų pajamos), didesnės įplaukos į biudžetą ir naujas ekonomikos sektorius, bei sukuriamos naujos darbo vietos. Aaand more: http://content.time.com/time/health/art ... 46,00.html Vien pliusai. Lietuviai labai mėgsta alkoholį ir įsivaizduoja, jog tame nieko blogo nėra, tačiau smurtas, savižudybės ir nužudymai keliuose išgėrus byloja priešingai. Asmeniškai man girtas žmogus yra didesnė blogybė, nei blogybė- apsirūkęs žmogus. Ir aš ne už narkotinių medžiagų vartojimą, o už sveiką visuomenę ir klestinčią laisvą ekonomiką.
Zdarovas 2017-06-16 08:42
o paskui vaikai gimsta atsilupe dar labiau nei ju tevai...