Įspėjanti Pasaulio pabaigos laikrodžio rodyklė: iki katastrofos tereikia labai mažai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

daynewss 2017-06-27 11:57
O kur terorizmas ir radikalizmas?
SaMaras 2017-06-27 13:37
Na terorizmas pasauliniu mastu gali būti pastebimas, bet nebus labai reikšmingas. Dėl radikalizmo, tai past reiškinys gal nėra toks destruktyvus, kol nepereina į valstybinį lygmenį.. perėjus į jį, tai ta pati ABC ginklo grėsmė, kuri įskaičiuojama. Nors toks laikrodis tai tikrai labai jau abstraktus dalykas. Kiek "išlenda" slaptų reikalų, kad tais ir tais metais ale kažkas buvo, kas galėjo sukelti WW3, bet nesukėlė, jei visuomenė žinotų vertintų kitaip. Karibų krizės laikrodyje irgi nematyt..
vanduo4 2017-06-27 15:51
Papasakosiu jums apie klimato kaitą ir Pasaulio pabaigą; 1. Iš kur atsirado ši teorija? - Vakaruose jau buvo pastebima pramonės įtaka gamtos užterštumui ir vietomis tikrai tuo reikėjo susirūpinti. 2. Kokia jos paskirtis? - Tai labai puikus būdas išgąsdinti visu ir netgi beverčius pacifistus; - Neįleisti į Vakarų rinką pigesnės, bet nekokybiškos Rytų produkcijos; - Rytų kokybei pasiekus reikiamą lygį - JAV išėjo iš klimato kaitos kontrolės susitarimo taip mažindami sąnaudas. : Rusiją galima izoliuoti, nes jie agresyvūs bet silpni, tačiau Kinija - ji išoriškai kultūringa, stipri bei karšto kraujo kaip Islamiškoji Turkija (Š.Korėjos karas puikiausias pavyzdys).
Fikcija 2017-06-27 23:22
http://www.bernardinai.lt/straipsnis/20 ... ione/63254 Antra vertus, kiti biologai šmaikštavo, kad, atvirkščiai, tokie terminai esą gyvulių pažeminimas. Anot jų, žmogus gali nepalyginamai daugiau kartų „žvėriškesnis“ už bet kokį kitą biologinį gyvūną šioje planetoje, ir todėl siūlė kitokį žvilgsnį. Žmogus per visą savo istoriją neapsiėjo be karo, vergystės, kitų skriaudimo ir naikinimo būdų. XX a., kada žmogaus istorija buvo pasiekusi didžiausias kultūrines ir mokslines aukštumas, tas pats žmogus sukūrė tokias siaubingas institucijas kaip koncentracijos stovyklos, buvo masiškai žudoma, tremiama, išrastas atominis ginklas. Milijonai žmonių žuvo dviejuose pasauliniuose karuose ir kitų modernios istorijos tragedijų metu (pavyzdžiui, fašizmas, komunizmas, nacionalizmas, etninis valymas). Ir visa tai sukūrė ir tebevykdo „protingasis žmogus“. Beveik nebuvo istorijos laikotarpio, kada žmogus būtų gyvenęs be karo ir kitų žmonių priespaudos, socialinės neteisybės: vergystės sistemos, turtingųjų ir galingųjų išnaudojimo neturtinguosius ir beteisius visuomenės narius, pilietinių karų, komunistinių partijų nomenklatūros, apartheido ir panašių grynai „žmogiškųjų“ (bet nežmoniškųjų) reiškinių. Žmogus ne tik skriaudžia kitus homo sapiens, bet ir beprasmiškai naikina kitas gyvūnų rūšis, niokoja žemės ekologiją, teršia gamtą radioaktyvia medžiaga, nuodija upes ir ežerus chemikalais, kerta miškus ir džiungles (tuo sunaikindamas mūsų planetos „plaučius“) ir t.t. Joks kitas gyvūnas nėra taip teršęs ir niokojęs aplinkos, kurioje jam reikia gyventi. Taigi svarbu ne tiktai paklausti, ar iš tikrųjų galima pavadinti žmogų „beždžione“, bet taip pat ar galima pavadinti žmogų „protingu“? Pasak šių mokslininkų, niekas niekuomet nėra matęs, kad vilkai pastatytų miške koncentracijos stovyklą, į kurią suvarytų visus zuikius ir ten juos kankintų (bet taip darė vokiečiai su žydais sovietai su pavergtais lietuviais vos prieš keliasdešimt metų). Niekas niekuomet taip pat nėra matęs, kad gorilos pavergtų šimpanzes ir lieptų joms per dieną sunkiai dirbti, bananus joms nešioti o pačios leistų dienas tinginiaudamos ir savo vergus skriausdamos. (Žvėris gali kitą žvėrį užpulti ir suėsti bet kada, kai yra išalkęs. Gamtoje, matome, kad sotus gyvulys beveik niekuomet kito gyvūno neužpuls. O kad vienos rūšies individas užmuštų kitą tos pačios rūšies, apskritai beveik nežinomas dalykas gyvūnijos pasaulyje.)
simuciukas8 2017-06-28 21:07
Tas laikrodukas man primena vaiku zaidimus , kas kiek nori tas tiek sukineja , 62/63 metu Karibu krize 12min??? Tai juokinga , tada JAV generolai siule suduoti branduolini smugi ir tik Kenedis nusprende to nedaryti ,o dabar mat 2,5min. DD Kai bus 2 sekundes mes dar 100 metu gyvensim...