Kas nutiko šiam varikliui? Vairuotoja tiesiog supainiojo skysčius  (7)

Peržiūrėjus šias šiurpias nuotraukas nesunku suprasti, kodėl apie tokius žioplų vairuotojų poelgius kuriami anekdotai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kur tai matyta, kad langų plovimo skystis būtų pilamas ten, kur įprastai naudojama variklio alyva? Visgi šis pavyzdys yra tikras. Neįtikėtina istorija apie labai brangią „Mini" vairuotojos klaidą savo socialinio tinklapio paskyroje pasidalino vienos iš Prancūzijos BMW atstovybių darbuotojai.

Prancūzų meistrai nufotografavo, kaip atrodė vaizdas po variklio galvute. Silpnesnių nervų technikos entuziastams nuo tokių vaizdų gali pasidaryti bloga. Vos įžiūrima paskirstymo grandinė, o visa kita dengia supuvusias organines atliekas primenanti masė.

Apačioje vaizdas – ne ką geresnis, skiriasi tik bjauriosios masės spalva. Čia ji yra ne ruda, o žalia. Be to, jos čia ne ką mažiau, o automobilio dugnas primena sceną iš siaubo filmo.

Vairuotoją aptarnavę serviso meistrai pasakojo, kad pirmą kartą ji su savo „Mini“ užsuko pristigusi langų plovimo skysčio. Nusipirko pilną bakelį, tačiau po 10 minučių grįžo ir skundėsi, kad variklis skleidžia mėlynų dūmų debesis. Galiausiai specialistai išsiaiškino, kad visus 5 litrus langų plovimo skysčio mergina supylė ten, kur gali būti pilama tik variklio alyva.

Sunku pasakyti, kodėl ji supainiojo užpylimo angas, kadangi kaip ir daugelyje automobilių „Mini“, jos yra skirtingose variklio skyriaus pusėse. Bet kuriuo atveju, šie kadrai gali būti puikia gąsdinamojo pobūdžio mokomąja priemone mažiau patyrusiems ar technika visiškai nesidomintiems vairuotojams. 

Net išvalius visą variklį užteršusią masę tikriausiai būtų aptikti kiti pažeidimai. Todėl gali būti, kad variklį teks keisti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(59)
(6)
(53)

Komentarai (7)