Nuotraukoje ne „Mercedes-Benz G 63 AMG 6X6“, o japonų studentų darbas - iš ko jis pagamintas? (Video)  ()

Japonijos automobilių technologijų koledžo studentai sukūrė garsųjį šešiaratį G klasės „Mercedes-Benz“ visureigį. Tiesa, jaunieji technologijų mėgėjai nei plagijavo, nei sumanė konkuruoti su žinomu Vokietijos automobilių gamintoju – savo kūrinį jie pagamino iš dviejų kompaktiškųjų „Suzuki Jimny“, rašo „The Drive“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išlaidos prabangaus mersedeso kūrybai nesiekė nė devynių tūkstančių JAV dolerių. Kad prailgintų visureigio rėmą, išmaningieji studentai tiesiog pasitelkė antrą automobilį ir jį privirino prie pirmojo „Jimny“. Teigiama, kad visos kitos detalės – tarp jų ir variklis – „nemodifikuotos“.

Automobilis išliko varomas keturiais ratais, tačiau papildomuose dviejuose buvo sumontuoti atskiri stabdžiai. Tiesa, studentai neslepia, kad šį bei tą pasiskolino iš originalaus „Mercedes-Benz G“. Tai – radiatoriaus grotelės, žibintai, emblemos ir kai kurie apdailos elementai.

Interjerą kūrėjai paliko iš „Suzuki“ automobilio. Projekte darbavosi 15 žmonių komanda - automobilių modifikavimo studentai. Jie teigia, kad siekė sukurti miniatiūrinę G klasės modelio kopiją, kuri būtų geriau pritaikoma siaurose didmiesčių gatvėse. Teigiama, kad šis modelis gavo oficialų leidimą dalyvauti eisme.

Daugiau informacijos apie šio automobilio gamybą ir savybes - video siužete

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai ()