Po „Audi A8“ paaiškėjo, kuri šalis taps pirmąją leidžiančia vairuotojams nebelaikyti vairo ir užsiimti pašaliniais darbais - ir tai ne JAV, ir net ne Japonija (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

lindemann 2017-07-18 16:26
A8 wtf... Reikėjo dar vietoj kapoto grotas sudėti..
Shinigami 2017-07-18 21:16
Pamiršote žvaigždutę sakinio gale. O straipsnio gale žvaigždutės paaiškinimą, kad tai galioja tik tada kai savininkas laikosi visu techninių sąlygų. 1) Laiku atnaujina programine įrangą. 2) Laiku varo į specializuota techninę apžiūrą. Specialistai gali dar labiau prailginti ši sąrašą. Nes gamintojas negali atsakyti, jei vartotojas produktą naudoja ne taip kaip numatyta, jo neprižiūri ir panašiai. Bet kadangi bus dedama gerai pratestuota įranga ir laiku keičiama kai nusidėvį, tai avarijų dėl pačios įrangos kaltės bus tikrai mažai. Bet gali būti avarijų dėl kitų eismo dalyvių KET pažeidimų. Tada atsakys kiti eismo dalyviai.
qriuqriu 2017-07-18 22:14
jei teigiamai pavyks, Briuselis garantuota buldozeriu stums kitoms ES salims
Rudlow 2017-07-21 19:20
Cia visai darosi idomu su tais autonominiais automobiliais. Jeigu Audi prisiima atsakomybe uz eismo ivykius ar KET pazeidimus, o salyse toks vaziavimo budas yra legalus, tai ar tokiu atveju dar reikalingos vairuotojo teises? Ir ar yra tada skirtumas tarp "vairuotojo" ir "keleivio", kai techniskai automobilis yra "vairuotojas".