Apsvaigusi vairavusi paauglė transliacijos nenutraukė ir prie sesers lavono: „Ilsėkis ramybėje, mažyte“ (Video gali šokiruoti)  ()

Jungtinėse Valstijose suimta aštuoniolikmetė Obudlia Sanchez, kuri telefonu įrašinėjo ir tiesiogiai per „Instagram“ transliavo, kaip neatsakingai vairuoja automobilį, patenka į avariją ir pražudo savo 14 metų seserį Jacqueline, pranešė BBC. Transliaciją ji tęsė ir prie sesers lavono.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iš pradžių transliacijoje buvo matyti kaip O.Sanchez dainuoja vairuodama greitai lekiantį automobilį užmiestyje, nekreipdama dėmesio į kelią, o po avarijos tiesiogiai transliuoja vaizdą su žuvusios sesers kūnu. Įraše taip pat matyti, kad per avariją buvo žiauriai suknežinta keturiolikmetės galva – mergaitė žuvo iš karto. Įtariama, kad O.Sanchez automobilį vairavo paveikta alkoholio arba narkotikų.

„Jacquelin, prašau, atsibusk“, – girdimas vaizdo įrašo autorės balsas, kai ji čiupinėja kruviną sesers veidą. Aš ... (keiksmažodis) ką tik nužudžiau savo seserį. Žinau, kad visam gyvenimui sėsiu į kalėjimą“, – sako vairuotoja, reguliuodama kameros kampą, kad į kadrą patektų kartu su savo sesers lavonu.

Avarijos tyrėjai tvirtina, kad per eismo įvykį keturiolikmetė išskrido pro galinį automobilio langą. Nukentėjo ir dar viena automobilio keleivė – jai buvo sužeista koja. Nė viena iš keleivių nebuvo prisisegusios saugos diržais.

Po avarijos filmuoti vaizdai

„Ką tik nužudžiau seserį, bet man tai nerūpi. Mažiausiai norėjau, kad tai nutiktų, bet tai nutiko“, – tiesioginiame eteryje stebėtinai šaltakraujiškai kalbėjo O.Sanchez.

O.Sanchez avariją transliavo per „Instagram“, bet netrukus jos draugų draugai kopiją paviešino ir „Facebook“ tinkle. Žuvusioji netrukus būtų šventusi penkioliktąjį gimtadienį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(8)
(33)
(-25)

Komentarai ()