Štai kodėl fizikos pamokos yra būtinos: norėjo žiūrimo eksperimento „Youtube“, o viskas baigėsi žmogžudyste  (4)

Devyniolikametė Minesotos (JAV) gyventoja Monalisa Peres netyčia nušovė savo 22-ų draugą Pedro Ruizą III-ąjį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Remiantis policijos pranešimais, pora nusprendė nufilmuoti populiarumo padėsiantį sulaukti vaizdo įrašą, kuriame Monalisa šauna į savo draugą iš pistoleto per storą knygą, manydami, kad ši sulaikys kulką.

Savo eksperimentui jie pasirinko enciklopediją storais viršeliais ir didelio kalibro pistoletą „Desert Eagle“, rašoma BBC.

Šūvio liudininku tapo ir poros auginamas trimetis vaikas bei 30 kaimynų, susirinkusių pasižiūrėti į „triuką“.

Kuomet M. Peres iššovė, kulka pramušė knygą ir pataikė Pedro į krūtinę. Iškviesta pagalba jau niekuo padėti negalėjo.

Mergina policijai pranešė, kad idėja nufilmuoti tokį vaizdo įrašą „YouTube“ kilo pačiam P. Ruizui. Dieną prieš nelaimę ji užsiminė apie tai savo „Twitter“ paskyroje.

„Mes su Pedro, panašu, ruošiamės filmuoti vieną iš pačių pavojingiausių video. Tai JO idėja, ne MANO“, – akcentavo mergina.

Anot merginos, jos draugas įtikinėjo ją, kad šis triukas yra visiškai nepavojingas, o jis jį yra daręs ir anksčiau. Anot merginos, Pedro jai rodęs kitą knygą, kurios nepramušė kulka.

„Jie mylėjo vienas kitą. Taip neturėjo nutikti“, – pasakojo vietos televizijai porą pažinojusi moteris. Ji taip pat pareiškė, kad stengėsi atkalbėti savo giminaitį nuo tokio pavojingo žingsnio.

Pora įkūrė savo bendrą tinklaraštį „YouTube“ 2017-ųjų kovą, siekdami „parodyti jaunų žmonių, anksti tapusių tėvais, gyvenimą“. Monalisa, kuri dar ir yra 7 mėnesį nėščia, dabar gali ne tik gauti 20 tūkst. dolerių baudą, tačiau ir sėsti į kalėjimą 10 metų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(23)
(9)
(14)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: