TOP 10 draudžiamų daiktų, kuriuos keleiviai bando įsinešti į lėktuvus - sąraše ir antrankiai, bet ne tokie, apie kokius pagalvojote  ()

Ar kada besiruošdami atostogoms pagalvojote, kad norėtumėte su savimi pasiimti vieną ar kitą daiktą drauge, tačiau rankinio bagažo taisyklės, deja, to neleidžia?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Londono Sičio oro uostas paviešino sąrašą daiktų, be kurių britai nėra linkę atostogauti ir nesvarbu, tai leidžiama ar ne, mielai įsidėję juos rankiniame bagaže pasiima drauge į lėktuvą, rašo telegraph.co.uk.  Pavyzdžiui, vienas populiariausių  prekės ženklų – „Marmite“ duonos užtepėlė.

Nepaisant to, kad gamintojas yra sukūręs specialius kelionių dydžio stiklainius, kurie turėtų keliautojams palengvinti nesusipratimus dėl skysčių vežimo rankiniuose bagažuose, britams tai nė motais. Galima ar ne, jie noriai juos kraunasi į savo rankinius bagažus.

Kaip teigia oro uosto darbuotojai, jie vidutiniškai per dieną iš britų konfiskuoja apie 4 stiklainius. 

Visgi dažniausiai 100 ml skysčių taisyklės nepaiso žmonės, norintys į lėktuvo salonus įsinešti suvenyrinius sniego rutulius. 

Antrojoje vietoje puikuojasi jau minėtos užtepėlės ir džemai, trečiojoje – vonios reikmenys, ketvirtojoje – įvairiausi padažai ir konservuoti maisto produktai, penktojoje – alyvuogių aliejus, šeštojoje – vynas, septintojoje – stiprieji alkoholiniai gėrimai, aštuntojoje - „Marmite“, devintojoje – „Nutella“ , dešimtojoje – pūkuoti antrankiai.

TOP10 daiktų, kuriuos keliautojai bando neteisėtai prastumti pro apsaugą:

  1. Suvenyriniai sniego rutuliai
  2. Džemai ir užtepėlės
  3. Vonios reikmenys
  4. Padažai ir konservuoti maisto produktai
  5. Alyvuogių aliejus
  6. Vynas
  7. Stiprieji alkoholiniai gėrimai
  8. „Marmite“
  9. „Nutella“
  10. Pūkuoti antrankiai
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(2)
(20)
(-18)

Komentarai ()