Sparčiai kaistanti situacija tarp Š. Korėjos ir JAV: grasinimai „ugnimi ir įniršiu“, o JTO paskelbė sankcijas, kokių pasaulyje dar nėra buvę

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Shinigami 2017-08-09 18:15
Čia daugiau tokie patys grasinimai kaip ir rusija dažnai grasina. Praktiškai tik tam, kad pakliūti į žiniasklaidą. Realiai savo grasinimus įgyvendinti pritrūktu drąsos, nes per vakarą gali ir nelikti Š. Korėjos.
Arns 2017-08-09 18:35
Dėl to, kad šiandien bėgiojai į tualetą Putinas dar nėra kaltas? Panašūs į tave rusams priskiria ir lietuvių nesutarimus dėl lenkų noro į savo pasus įdėti Aušros vartų nuotrauką. Maždaug čia fakenews, siekiant supykdyti kaimynus. "Faktai" dedami ignoruojant net oficialias kalbas ir lenkų politikų raginimus ten balsuoti. Ir tai, kad tai oficiali valstybės atkūrimo šimtmečio programos dalis. Juk jei tai nepatogu, kalti bus rusai! Kaip gi čia be jų ardomosios veiklos kiti gali turėti tik sau naudingų ketinimų?
lindemann 2017-08-09 21:31
Kiekvienais metais naujos sankcijos, propagandos karai iš abiejų pusių, bet kaip tobulina ginkluotę Š. Korėja, taip tobulina. Konflikto eskalavimas labiausiai naudingas Rusijai, dėl Š. Korėjos ateities nesutaria kinai su amerikiečiais. Jei Kinija suartėtų su JAV, tai Rusija liktų visiškai izoliuota, ne tik karine, bet ir ekonomine prasme.
Arns 2017-08-09 21:47
Kaip dažniausiai ir būna, visi didieji patriotai labai mėgsta šnekėti vardan šnekėjimo ir baisiai bijo faktų. Pasirenka rodyti pavyzdžiu Izraelį, apie kurio ginklų programą sklando tik mitai (ir turi aiškią JAV technologinę paramą), bet ignoruoja visas mano išvardintas šalis turinčias tikrai egzistuojančias atominių ginklų programas. Ir jos visos pasidarė pačios, neturėdamos jokio užnugario pakišusio kaip tą daryti. Net tie patys amerikiečiai Manhatano projektą įvykdė vos per porą metų, iš kurių didelę dalį laiko surijo ginčai ar atominis sprogimas gali egzistuoti. Tad kas čia netikėtino, jog tą gali pakartoti bent kiek labiau prakutę fizikoje žmonės? Tas pats ir su Kinija. Ar ne jūs tamsta metų pradžioje įrodinėjote, kad Trampas prispaudė kinus ir šie įvedė geležines sankcijas korėjiečiams? Prašom, , kaip kinai tiesiog ėmė ir beveik 40% padidino prekybos apimtis su Š. Korėja. O gal čia rusai už virvučių tampo kinus, kad jie tampytu korėjiečius, o šie erzintu JAV? Juk tokia maloni širdžiai gaidelė "suradus" rusiškas sąmokslo ausis.
Arns 2017-08-09 22:22
Negaliu nesijuokti, kai numetu straipsnį iš Washington post, bet man kiši ekspertus.eu. Tai tik rodo koks žemas tavo išsilavinimas normaliai diskusijai vykti. Tu turi įsitikinimus, o ne žinias. Tu negebi skaityti ar bent domėtis. Tikrinti to kas tau sakoma. Nepatinka Post, pagal raktinius žodžius tikrink info. Visur rasi tą patį, kad kinai padidino prekybą su Š. Korėją (patys net tą ataskaitoj įrašė), o tu pezi apie kažkokias anglis. Kai visi susipažinę su situaciją pastebėjo, kad vietoje anglių, kinai staiga žvėriškai ėmė importuoti daugiau geležies... Bent jau ant popieriaus... Tai kur čia nuosaikumas? Gal kinai prieš JAV nė žodžio? Pasigooglink kiek jie jau vien šiemet pasakė ir padarė tiesiogiai prieš amerikiečius. Įmesčiau, bet žinau jog vis tiek neskaitysi. Kaip ir faktų, kad ne Rusija, o Kinija ten turi didžiausią įtaką. Būtent todėl amerikiečiai ir bandė tartis, kad kinai pristabdytu savo versliukus su korėjiečiais. Nes jei ne, tada visos įvedamos sankcijos neveiks. Bet net savų žodžių ko gero nesugebi perskaityti. Juk tau dar kalti rusai. Kad jie mat kelia per juos sumaištį. O kokiais svertais, jei pinigai ir eksportas, prabangos prekės ir ginklai eina per Kiniją? Ar uždavei tokį iš pažiūros paprastą klausimą?
1hitkillhack 2017-08-09 23:28
Tu supranti kaip tai juokingai skamba, po tūkstančių tavo kliedesių apie rusiją, jos tobulą galią ir gražumą.
femto 2017-08-10 01:38
1:0
Elite 2017-08-10 03:55
Jei moketume bendraut kaip žmonės bent komentaruose, tai išeitų gera diskusija. O dabar tik kas daugiau pasakys, kas teisesnis, kas kam įgels pirmas, kas vatnikas, kas rusofobas, etiketėmis tik švaistomės.. Negi nematot, kad iš tuščio į kiaurą pilstom? Ginčijatės del to ko patys negalit net sau įrodyt.
AAA000 2017-08-10 04:39
kai prades bombomis metytis - bus jau velu gincytis
sub 2017-08-10 08:31
Jei Westside7 į šią temą , prie Amerikos, Š.Korėjos ir Kinijos vardų nebūtų įtraukęs Putino Rusijos, tai arns greičiau nebūtų prabilęs raštu.
Bruonius 2017-08-10 10:10
Gincytis su Arns = negerbt saves ir netaupyt laiko. Smagu video apie Arns'o mylima krasta vakar paziurejau: https://www.youtube.com/watch?v=__e9l6O4O9U&t=10s
dzo 2017-08-10 20:00
Taigi, turim nauja straipsno jog prie viso sito nagus prikisusi rusija, kaip ir buvo galima tiketis pazystant rusija.
Arns 2017-08-10 21:31
Aš nemėgstu kai malamos nesąmonės. Ar bus paminėta Rusija ar ne, man visai neįdomu. Kai turiu ką pasakyti tai ir rašau.
Instruktorius 2017-08-10 23:57
https://www.youtube.com/watch?v=siF6x1G ... 14BYRe9dYi 23.07.17 Саратов. В гостях у ватной сказки. neversiu kas moka rusiskai supras, Arnai paziurek pamatysi ko nemates, manau net Siaures korejoj tvarkingiau... Stai pasaulio galybe ir kokios dar raketos... cia skaitosi galinga valstybe ?
Arns 2017-08-11 08:05
Na jei pagal youtube fail'ų vaizdelius ir kiemo tvarkumą sprendžiate apie raketas... ką aš galiu pridurti. Tiesiog užleidžiu Jūsų nuomonei kelią
Taspac 2017-08-11 20:11
Labai panaši situacija su Iraku. Pirmoji stadija - viešieji ryšiai, jau prasidėjo. Kaip išsirutuliuos, laikas parodys.
Kirtiklis 2017-08-11 21:59
Prie Obamos, riebulis ką norėjo tą ir darė, o prie Trumpo, dar nežinia kas gali būti. Bet kažkaip manau neprasidės atviras karas, sankcijom it pns pasimetis ir baigsis viskas. Vis dėlto Seulas šalia ir milijonai nekaltų žmonių.
rock2400 2017-08-12 21:11
Labai geras komentaras beje, apie kitą situacijos pusę: "Taigi, apibendrinsim ar tikrai Putinas prisižaide. 1. Šiuo metu jau prasidejo Baltarusijos okupacija. Rusai ne tik iveda savo karius, bet ir be Baltarusijos leidimo pradejo Rusijos- Baltarusijos sienos kontrole. Taigi Lietuva jau replese. O Minsko susitarimai (tiksliau laiko gaišinimas) rusijos okupuotoje Baltarusijoje apskritai nebetenka net simbolines prasmes. 2. Didžiule kariuomene telkiama ne tik Baltarusijoje, bet ir prie Ukrainos sienos. Skubiai tiesiamos naujos geležinkelio linijos. Kaip suprantat, pratyboms niekas geležinkeliu netiesia. 3. Padetis su užsienio politika. Atseit "visiškai atstiktinai" šiuo metu Koreja pradejo grasinti Amerikai raketomis su "visiškai atsitiktinai" rusiškais komponentais. Dabar ju demesys sukauptas ten. Be to, JAV prezidentu paskirtas Kremliaus agentas. Taip, jam dabar siautėti maišo Kongresas ir Senatas, taciau karo atveju jis bus vyriausias vadas, be kurio isakymo NATO kariai Baltijoje ne piršto nepajudins. O, kad jis neduos isakymo ginti Baltijos šalis, manau niekas neabejoja. 4. Europa apmelavusi ir pardavusi Gruzija savo pardavinejimo tradicijas iškele i dar ciniškesni lygi. Gal kas nežinot, bet sankcijos rusijai del kreditu paemimo patyliukais atšauktos dar pernai, šiuo metu ten rusija ramiai sau platina euroobligacijas. O šiais metais jie dar visiškai cinišku snukeliu bande ir amerikietiškais sankcijas atšaukti net grasindami amerikai. Ir aišku jas mažu mažiausiai pakoregavo rusijos naudai. Prie to dar pridesim atvirus itakingu eurpopos politiku, ypac vokieciu pasisakymus Rusijos naudai ir tai, kad NATO kariuomene Baltijos šakyse tik juokingai simboliška net esant visiškai atvirai gresmei, ir galim drasiai daryti išvada, kad jei anksciau Rytu Europa jie tik laike antrarušiais, tai dabar apskritai nusispjove ir jau atidave Rusijai. Negi pirmas kartas? Taip, Rusijos ekonomika labai silpna. Visos rusijos okupuotos šalys ir pati rusija neskaitant Maskvos ir poros miestu gyvena pusbadžiu, ten totalus chaosas, neveikia istatymai, medicina baisi, buitines salygos klaikios. bet cia jau bus okupuotu šaliu gyventoju problema, o ginklams ir valdžios prabangiam gyvenimui jie pinigu tures, "aukštos morales ir vertybiu" senieji europieciai juos kuo puikiausiai finansuoja ir finansuos toliau. Gal manet, kad buvusia ŠTAZI agente Merkel su ja apspistais oligarchais labai jaudina kažkokiu lietuviu gyvybes kai jie su rusais žarsto šimtus milijardu? Štai tokie pyragai."
Instruktorius 2017-08-12 23:13
Na labai jau pesimistinis senarijus rock2400, as manau kad jei bandys ikelti koja per musu siena, gaus i snapa labai smarkiai, sendienine politika Lietuvoj tam pasiruosusi, prezidente duos isakyma gintis, ir tauta ginsis, niekas nenores blogiau gyventi nei dabar, nes visi zino kas buvo seniau. Visi zino kas ginasi tiems ateina kasnors i pagalba. Mums irgi kasnors padetu, svarbu rodyti kad norime patys gyventi taip kaip mums reikia. O konspiraciniu teoriju galima simtus prigalvoti.
rock2400 2017-08-12 23:46
Na taip, komentaras gal kiek ir per pesimistiškas, bet faktas kad parazitai giliai įsisukę.