„MEIZU Note 6“ išmanusis telefonas su 5.5 colio ekranu ir 44% nuolaida: dar vienas didžiulis kiniškas išpardavimas  ()

Išmanusis telefonas „MEIZU Note 6“ rinkoje yra vienas iš tų modelių, kurie savyje suderina ganėtinai gerus techninius parametrus ir tuo pačiu metu išlaiko pirkėjui palankią kainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dabar šis telefonas, visai neseniai kainavęs virš 300, viename iš didžiausių kinietiškų internetinės prekybos portalų Lightinthebox.com parduodamas su net 44% nuolaida ir kainuoja 177.58 eurus.

Kuo šis telefonas išskirtinis? Be abejo, jis palaiko 4G mobiliojo ryšio standartą ir yra tinkamas naudoti įvairiose pasaulio šalyse. Techninės platformos pagrindą sudaro „Snapdragon 625“ aštuonių branduolių lustas, kuris nors ir nėra pats naujausias „mados šauksmas“, tačiau gali pasigirti gerai atidirbta ir patikima technologija. „MEIZU Note 6“ turi 3GB operatyviosios atminties (RAM), kuris yra pilnai pakankamas kasdienėms funkcijoms atlikti, ir 32GB vidinės atminties (ROM). Naudojama „Flyme OS“ operacinė sistema.

Iš kitų telefono aspektų galima paminėti, kad jis, kaip ir daugelis modernių modelių, turi piršto atspaudo skaitytuvą. Ekrano įstrižainė priklauso tarpiniam segmentui tarp išmaniųjų telefonų ir vadinamųjų „planšetofonų“ ir sudaro 5.5 colio. Ekrano raiška yra 1920x1080 (FullHD IPS), ir tai yra neblogai būtent šiam kainos segmentui.

Svarbus „MEIZU Note 6“ parametras yra baterijos talpa. Ji siekia net 4000 mAh. Gamintojo teigimu, tokia talpa pasiekta „neišpučiant“ telefono matmenų ir užtikrinant gerą naudojimosi patogumą. Šioje baterijoje esančios energijos turėtų pakakti net 10 valandų darbo pilna apkrova (pvz. žaidžiant šiuolaikinius žaidimus).

Pagrindinės vaizdo kameros raiška yra 16MP, fokusavimo sparta siekia 0.03 sekundės, o tai yra išties neblogas rezultatas šios klasės įrenginiams.  Galinės kameros raiška yra 12MP.

„MEIZU Note 6“ taip pat palaiko dvi „Nano SIM“ korteles vienu metu.

Besidomintiems plataus vartojimo elektronika portalas Lightinthebox.com taip pat kaip tik šiuo metu organizuoja didelio masto išpardavimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(3)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: