Kas yra „Apple Face ID“ technologija

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

uogautojas 2017-09-30 13:33
Žinoma, kad įmanoma nulaužti, stipriai lenktiant, įstačius telefoną į spaustuvus.
mobilunkas 2017-09-30 21:25
o susizeidus veida bus galima telefonu paskambint 112 ar pazistamiem?, ar reiks skolintis kito zuvusio avarijoje telefona?
Evil Goku 2017-09-30 22:30
Nežinau kaip iphone, bet kituose telefonuose galima pagalbos numeriu skambinti ir iš užrakinto telefono. O tai negalima telefono atrakinti kodo pagalba (klasikiniu būdu), jei pasirinkai veido atpažinimą?
Paprastas_zmogus 2017-10-01 08:03
Tai va būtent kad ir paskambinti 112 galima iš užrakinto telefono. O kai nepavyksta atrakinti piršto antspaudu arba šituo nauju faceid, visada galima tiesiog suvesti kodą.
DarkNRG 2017-10-01 16:43
Pirsto anspaudo atrakinimo pasalinimas yra visiskas pasityciojimas is vartotoju. Pries tai pasalino ausiniu lizda, dabar pirstu anspaudo funkcija. Jauciu, kad sekatis iphonas bus be ekrano.
Paprastas_zmogus 2017-10-01 18:52
Tai, ką dabar pasakysiu, gali nuskambėti labai radikaliai ar net beprotiškai, bet... jeigu vartotojui labai svarbi ši funkcija, jis gali (ir čia ta beprotiškoji dalis)... nepirkti iPhone X...? mindblowing... Kas galėjo žinoti, kad žmonės turi pasirinkimo laisvę ir patys sprendžia ką pirkti ir ko ne...
DarkNRG 2017-10-01 20:11
Tai apie pirkima cia niekas ir nesneka. Ka cia pirksi - technogiskai atsilikusi telefona, lyginant su konkurentais uz dvigubai didesne kaina, ipakuota i grazias reklamas.. 'Sounds like a scam..' Kalba eina ape absurdiskus technoliginius sprendimus is tokio giganto kaip apple. I ka negalima neatkreipti demesio. Kartais pagalvoju kad Apple 'marketingistai' (kas jie visi ten or yra) visai baigia galvas prarast besivaikydami $
audriusn 2017-10-01 20:32
androidovodu trydaliojimai visur vienodi. technologiskai pazangus chlamjomi zinoma, kad geriau. eik i 4pda, ten sutiks isskestom rankom. tiesioginiu konkurentu kainos mazai skiriasi, ausiniu gamintojai jau pries pora metu raportavo, kad belaidziu ausiniu pardave daugiau nei laidiniu. kai dauguma klausosi mp3 tai BT blogiau jau nepadaro. tie kas klausosi kokybisku irasu jau seniai naudoja isorinius keitiklius/stiprintuvus ir jiem minijacko nebuvimas nieko nekeicia. kokios problemos? nori TouchID? yra 8 ir 8+. lyg kitu gamintoju marketingistai ziuri kaip didesne labdara uzsiimt. dar darbdaviui pasakyk, kad tau gali algos nebemoket, nes nustojai vaikytis $. ar nesinori?
DarkNRG 2017-10-02 00:28
Tai va tokie obuoliagalviai kaip tu ir vaiksto paskui su tamponais ausyse, pametineja ir perka kas menesi. Taip ir parduoda daugiau. Ir ne visi nori nesiotis kuprinej gremezdiskus 'naushnikus' su dar kazkokiu stiprintuvu. Kam cia tuos 8 ir 8+ kisi? Taigi iphone x yra ju flagmanas. Ar ne flagmanas turetu turet visas geriausias funkcijas? Pas mane jokiu problemu cia nera. Juokas ima is to Apple ir tiek. As manau kad jei pas mane butu milinardai ir toks pripazinimas kaip pas Apple, tai jau $ ir nesivaikyciau. Butu kiti prioritetai, bet kiekvienam savo Kaip sakant.
audriusn 2017-10-02 11:07
tave vercia kas nors pirkt geras ausines ir jom dar stiprintuva? o, kad apple nesipleso su garso traktu tai ir teisingai daro. pries specializuota grotuva nepasokinesi, o jei padarysi teisingai gausis toks pat kaip ir NWZ-ZX2, tada vel droidofilai reks, kad didelis.
sub 2017-10-02 13:23
Neturi X piršto anspaudo. Labas rytas.
Paprastas_zmogus 2017-10-02 13:27
Kokiais konkurentais? Naujausias Samsung Note - 1000€. Technologiškai atsilikusį? Ar tikrai? Kodėl tada real life spartos testuose ženkliai outperformina visus konkurentus? Kodėl tada visi iki Apple (buvo vienas Motorola bandymas) egzistavę piršto skaitytuvai normaliai net neveikė? Kodėl prieš 3-4 metus Google (taip, jie buvo pirmesni) įdiegtas telefono atrakinimas veidu buvo toks primityvus, kad jam apeiti užteko tiesiog... nuotraukos? Tai ar tikrai Apple tokie jau technologiškai atsilikę, jei jie tam tikras technologijas panaudoja daug vėliau, bet būna pirmieji jas įgyvendinę teisingai/kokybiškai? Sakai pirštų skaitytuvo išėmimas iš X buvo absurdiškas technologinis sprendimas? O kuo jis absurdiškas? Jeigu priekyje vien tik ekranas, tai kur tą skaitytuvą dėt? Į ekraną? Būtų nice, ir neabejoju kad Apple patys to norėjo, bet ką jeigu jiems nepavyko kol kas to įgyvendinti? Daryti nesąmones ir dėti skaitytuvą nugaroj? T.y. ergonomiškai ir praktiškai nepatogiausioje vietoje? Irgi atkrenta. Tai ką Apple padarė? Pasiūlė alternatyvą. Ar ta alternatyva bloga? Ne. Ji net daug geresnė už visus konkurentų analogus. Tai kur čia tas technologinis atsilikimas?
sub 2017-10-02 13:37
Nu androidvodai ir obuoliagalviai gal baikit tas nesamones. Niekas griozdiškų ausinių nesinešioja, nebent namie naudoja arba studijoj. Aš manau, kad 3.5 mm. audio jack atgyveno - ir Apple tai supranta, ir manau kiti tą supranta, kad bevielės dabar daug patogiau. Tik norėtūsi,kad tie bevieliai priedai ir bevielį įkrovimą gautų, nes koks bl bevielis jei vistiek į 220 lizdą kiši pasikrauti. Hotplate, t.y. NFC pakrovimas dar labai ribotas arba kainuoja brangiai, o aš visus savo bevielius įrenginius, priedus, telefonus norėčiau dėt ant kokio prieškambario stalo sudėt ir kad jie ten krautūsi (OPTIMISTIŠKIAUSIAS VARIANTAS - KAD KRAUTŪSI GREITUOJU KROVIMU). O realybėje dabar vien kabeliai už stalo matosi. Tai norėtūsi gamintojų rimtesnio požiūrio ta linkme.
obuglas 2017-10-02 14:21
"? Kaip tik skaitytuvas priekyje yra nepraktiškas ir nepatogus (patogus tik vienu atveju kai telefonas guli ant stalo) nes tada jo neįmanoma atrakinti viena ranka. Kai skaitytuvas nugarinėje dalyje - viskas paprasta: paimi telefoną į ranką ir su smiliumi atrakini.
audriusn 2017-10-02 17:50
prieky tas pats, kol issitraukei is kisenes, jau ir atrakintas.
Paprastas_zmogus 2017-10-02 18:56
Tai nepatogu ir nepraktiška nes: - reikia daryti labai keistą delno/piršto sukimąsi norint prideti pirštą ant skaitytuvo, kadangi tiesiog natūraliai laikant telefoną ranka ir pirštai buna žemiau skaitytuvo. O pvz naujausiame Samsunge išvis labai aukštai prie kameros įmontuota... - norint atrakinti telefoną reikia daryt kelis veiksmus vietoje 1. Paspausti Sleep/Wake, kuris dabar daugumoje telefonų būna šone; 2. Uždėti pirštą ant skaitytuvo nugaroje. Tuo tarpu kai jis yra priekyje, viskas įvyksta vienu veiksmu - paspaudi home, kad pažadinti ir tu jau patekai į vidų. Viskas viena ranka. - neapsimeskim kad telefonas visada būna kišenėje. Labai didelę laiko dalį jis buna ir ant stalo ar pan. Tu teisus - tokiais atvejais tu negali jo atrakinti nepakėlęs nuo stalo. Bet kai skaitytuvas priekyje - ne problema. - aiški ir matoma vieta. Kai laikai telefoną, tau nereikia aklai grabinėti telefono nugaros (šitas aktualu labiau pradžioje, bet vistiek aktualu). Nepamirškim ir to, kad dažnai nugarinis skaitytuvas būna labai arti kameros, tai kai ti grabinėji nugarą, tu ir kameros stiklą terlioji...
DarkNRG 2017-10-02 21:43
To Paprastas_zmogus. Nezinau kaip ten ant popieriaus su tais spartos testais ir benchmarkais - nelabai skaiciukai man idomus siuo atveju, bet va kas idomu, kad kiek maciau 'real life dayli use spartos' testuose iphonas 7+ sparta siektiek atsilieka nuo pvz Samso Note 8. Na bet kokiu atveju, nei vienas didelio pranasumo nerodo. Sakai apple būna pirmieji naujoves įgyvendinę teisingai/kokybiškai? Tu matau vienas is tu obuolio garbintoju, kuriam apple tokia fantazija sekmingai ipute i galva. Na prisiminkim pavyzdziui apple maps? Arba, kad ir Siri, kuri niekad nepasizimejo didesniu intelektu uz pvz Google asistenta. O koki gi ekrana siemet naujas iphonas tures? OLED? Ir kieno gi jis? Ir wireless charging apple taip pat istobulino siais metais.. Beremis ekranas irgi buvo didziule naujove turbut.. Kiek reikejo obuoliagalviams laukt ir prasyt apple, kad padidintu ekrana nes tuo metu, didelis ekranas jau 'trendas' ilgai buvo. Ir dvi kamera idejo - kazkur jau matyta.. Ir t.t. Apie software net nesneku, vien kiek obuoliniams teko laukt kol multitaskint gales, ar gaus nuo androido nukopijuota control panel, tik aisku Apple 'istobulinta' ir padaryta is apacios vietoj is virsaus. O kur dar tokio sedevrai kaip iTunes.. Zodziu galima vardint ir vardinat. Taip kad papasakok tu bobutej geriau apie apple istobulontas naujoves.
HardAxe 2017-10-02 22:01
Aš turėjau du telefonus su nugariniu skaitytuvu, nexus 5x ir samsungą s8 Nexus5x buvo tobula realizacija. Bent mano rankose pirštas pats atsiradavo toje vietoje, kad atrakintum androide nereikia mygelio spausti, užtenka paliesti piršto sensorių. Dabar dar su atnaujinimu atrakinus telefoną galima naudoti sensorių meniu ištraukimui, dar vienas pliusas jam. Samsung s8 jau kita kalba, aš kairiarankis, skaitytuvas kairėj pusėj, labai nepatogu jį paliesti. Bet ir samsunge nereikia maigyti power mygelio, kad atrakinti telefoną.
Paprastas_zmogus 2017-10-03 12:23
Vertimas: viskas ką Apple daro visada buvo ir bus šūdas, nes aš taip pasakiau. Visi, kurie su manim nesutinka - obuolgalviai fanbojai. Va koks aš objektyvus!!!
maryz 2017-10-12 12:17
kas per taškų žemėlapis infra spinduliams? jie gi gali reaguoti tik į šilumą. tai pašildžius kaukę iki kuno temp gal visgi pavyktų atrakint tel?