Nutekinta nuotrauka, kaip atrodys naujieji „Huawei Mate 10 Pro“ su neuroniniu tinklu  ()

Po dviejų savaičių „Huawei“ pristatys pirmąjį išmanųjį telefoną su nauju lustų rinkiniu „Kirin 970“. Būsimam flagmanui „Mate 10“ gamintojas tai pat pažadėjo specialų neuroninį tinklą. Kaip jo pirmtakas, naujiena gaus versiją su prefiksu „Pro“. Būtent šio modelio aukštos kokybės paveikslėliai pasirodė internete. Čia matome trijų spalvų išmaniuosius: juodos, mėlynos ir aukso rudos (Mocha).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei ši neoficiali informacija pasitvirtins „Mate 10“ galės pasigirti dabar madingais siaurais rėmeliais aplink ekraną ir dviguba „Leica“ kamera su lazeriniu automatiniu fokusavimu, f/1.6 diafragma ir LED blykste.

Pirštų atspaudų skaitytuvas įtaisytas specialiame plote, esančiu po fotoaparatu. Beje, anksčiau paskelbtame CAD grafikos darbe matyti, kad standartiniame modelyje pirštų atspaudų jutiklis bus priekinio skydelio mygtuke, o praėjusiais metais buvo atvirkščiai.

Tikimasi, kad „Mate 10 Pro“ ekrano įstrižainė bus per 6 colių, o jo raiška sieks QHD+ (18:9).

Tuo tarpu „Huawei Mate 10“ pranašaujamas 5,9″ ekranas, 4/6 GB operatyvinės ir 64/128 GB vidinės atminties, dviguba „Leica“ pagrindinė kamera (12 + 20 megapikselių, f/1.6 diafragma), 4000 mAh baterija, IP67 apsauga nuo drėgmės, USB Type-C jungtis ir lustų rinkinys „Huawei Kirin 970“.

Oficiali išmaniųjų premjera vyks spalio 16 d. Miunchene. Pabaigai šiek tiek nutekintos reklaminės medžiagos:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(6)
(9)
(-3)

Komentarai ()