„Huawei“ išsakė nuomonę, kiek iš tikro telefone reikia RAM, kad jis sklandžiai veiktų  ()

Praėjusiais metais rinkoje pasirodė pirmieji išmanieji telefonai su 6GB operatyviosios atminties, o šiemet tikimasi sulaukti modelių su 8GB. Didelė RAM talpa leidžia vienu metu atidaryti daugiau programų ir skirtukų naršyklėje, tačiau daugelis mano, kad 4 GB šiuo metu yra daugiau nei pakankamai visos kasdienėms užduotims. Su šia nuomone sutinka ir vienas iš „Huawei“ mobiliojo padalinio vadovas Lao Shi. Savo „Weibo“ puslapyje jis parašė, kad 4 GB RAM išmaniajam telefonui pakanka tam, kad jis sklandžiai veiktų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kinijos kompanijos atstovas tikina, kad remiantis jų vidiniais testais, galima teigti, kad „Huawei“ išmanieji telefonai naudojantys 4GB RAM kartu su procesoriumi „Kirin 960“, kuris įdiegtas modeliuose P10/P10 Plus  ir „Mate 9“, veikia geriau nei konkurentų gaminiai, kurie turi 6 GB RAM. Jis sako, kad raktas į sėkmę slypi operacinės sistemos optimizavime, ir kaip pavyzdį pateikia iOS.

„Huawei“ darbuotojas taip pat pabrėžė, kad papildomi 2 arba 4 GB operatyviosios atminties ženkliai padidina išmaniojo kainą, o mokėti už tai tenka vartotojams.

Teisybės dėlei, reikia paminėti, kad „Huawei“ taip pat jau išleido prietaisų modifikacijų su 6 GB RAM, pavyzdžiui, „P10 Plus“, „Mate 9 Pro“ ir „Honor V9“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(19)
(4)
(15)

Komentarai ()