„Huawei“ tampa sunkiai pavejamu lyderiu: nutekinti intriguojantys duomenys apie 2017-iesiems ruošiamą flagmaną (Video)  ()

„Huawei“ stiprina savo pozicijas išmaniųjų telefonų rinkoje ir jau ruošia pamainą „Huawei P9“. Naujojo telefono charakteristikos buvo nutekintos - informacija išties intriguoja.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Huawei“ dar visai neseniai pristatė „Mate 9“, tačiau kinų gigantė jau ruošiasi 2017 metų flagmano, „P10“, išleidimui. „GFXBench“ teste buvo nutekintos „Huawei P9“ įpėdinio charakteristikos ir jos skamba ganėtinai įspūdingai, turint omeny tai, kad „Huawei“ greičiausiai pasiūlys ir gana konkurencingą kainą.

„Huawei P9“ apžvalga - šio telefono įpėdinis bus nelyginamai geresnis

Naujasis telefonas turės „Huawei Kirin 960“ 2.3 GHz procesorių, naudotą ir „Mate 9“, 6GB RAM, 256GB vidinės atminties, 5.5 colių QHD raiškos ekraną, 12MP galinę ir 8MP priekinę kameras. „P10“ naudos ir naujausiąją „Android 7.0 Nougat“ versiją.

2016 metų „Huawei“ flagmanas susilaukė didžiulės sėkmės – šį telefoną giria ekspertai, „Huawei“ pardavė net 9 milijonus „P9“ vienetų ir visi su nekantrumu laukia „P10“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Kompiuteriai.lt
Kompiuteriai.lt
(27)
(13)
(14)

Komentarai ()

Susijusios žymos: