Kinijos turgelio stebuklai: idealus variantas norintiems „Huawei“ planšetofono už 100 eurų mažesnę kainą nei Europoje (Video)  (6)

Kinijos telekomunikacijų rinkos gigantas „Huawei“ – itin populiarus išmaniųjų telefonų prekinio ženklo atstovas visame pasaulyje. Tačiau Kinijos elektroninės parduotuvės ir šios šalies gyventojai iš „Huawei“ sulaukia dar daugiau privilegijų. Pavyzdžiui, Europoje platinamas planšetofonas „MediaPad X2“ Kinijoje yra žinomas „Honor X2“ pavadinimu ir, žinoma, yra pardavinėjamas pigiau nei kituose regionuose. Tačiau ne šiaip sau pigiau – akcijinių išpardavimų metu kainų skirtumas siekia beveik 100 eurų!


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šis planšetofonas, kuris dėl 7 colių IPS technologijos ekrano (1920 x 1200, 323 PPI) Europoje dažnai vadinamas tiesiog planšetiniu kompiuteriu, turi įdiegtą dviejų SIM kortelių palaikymą ir taip pat yra aprūpintas 4G ryšio moduliu. Be to, „Honor X2“ maloniai stebina ir techninėmis charakteristikomis, nes pasižymi aštuonių branduolių 2 GHz taktinio dažnio centriniu procesoriumi, 3 GB dydžio operatyviąją atmintine, 13 megapikselių kamera bei 32 GB vidine atmintimi, kurią naudojant microSD kortelę galima praplėsti dar 128 GB.

„Huawei Honor X2“ taip pat turi integruotus WiFi ir Bluetooth ryšio modulius, vaizdo pokalbiams skirtą 5 megapikselių kamerą ir itin talpią 5000 mAh bateriją. Pasak „Huawei“, planšetafoną naudojant net ir itin aktyviai, baterijos energijos turėtų pakakti net 5 valandoms.

Galiausiai reikia sutikti ir su tuo, kad tiek „Honor X2“, tiek „MediaPad X2“ išsiskiria akiai patraukliu dizainu. Ir ši nuomonė yra vieninga tiek Europoje, tiek Azijoje.

Planšetafonas, būdamas net ir santykinai didelis (18,30 cm x 10,30 cm x 0,70 cm) yra pakankamai lengvas, todėl be didelių diskusijų lengvai gali būti įtrauktas į itin geru mobilumu pasižyminčių nešiojamų įrenginių sąrašą.

Tačiau kainos atžvilgiu europiečiai yra šiek tiek skriaudžiami, tačiau aišku, šiuo metu niekas nekliudo prekes įsigyti tiesiai iš Kinijos parduotuvių. Tiesa, reikia įvertinti, kad „Honor X2“ siuntimas iš Kinijos užtruktų šiek tiek ilgiau, nei pirkimas iš vietinių pardavėjų, o ir prireikus garantinio serviso paslaugų, jomis greičiausiai pasinaudoti nebepavyktų.

Tačiau jei šie aspektai pirkėjui nėra itin svarbūs, o pagrindinis kriterijus – mažesnė kaina už tą patį prietaisą, tuomet „Huawei Honor X2“ įsigijimą iš Kinijos turgelio tikrai verta apsvarstyti. Pavyzdžiui, šiuo metu šį planšetofoną iš „Gearbest“ elektroninės parduotuvės galima nemokamai atsisiųsti vos už 300 eurų, kai tuo tarpu Lietuvoje už analogiškų galimybių „MediaPad X2“ jau teks pakloti apie 400 eurų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(9)
(0)
(9)

Komentarai (6)