Geriausias technologinis pristatymas šiame amžiuje? „Google“ pristatė ausines, kurios gali versti pokalbį realiuoju laiku (Video)  (2)

JAV technologijų milžinė „Google“ per savo naujienų pristatymą pristatė ne tik naują išmanųjį telefoną, kolonėlę ir kompiuterį, bet ir naujas „Pixel“ ausines, kurios gali versti pokalbį realiuoju laiku.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokias ausines pristatymo dalyviai jau prilygino mokslinės fantastikos literatūroje minimai „Babelio žuviai“, kuri esą leidžia žmonėms versti bet kokią kalbą.

„Pixel Buds“ ausinės yra susietos su „Google“ pristatytais antros kartos „Pixel“ išmaniaisiais telefonais ir, kaip žadama, galės sinchroniškai versti pokalbius 40 kalbų.

Pristatymo metu jos padėjo versti pokalbį, kai vienas žmogus kalbėjo angliškai, o kitas – švediškai.

„Tai yra geriausias technologinis pristatymas, kurį man teko matyti per ilgą laiką, – sakė „Current Analysis“ vartotojams skirtų įrenginių tyrimų direktorius Avi Greengartas. – Jeigu jos tikrai taip veikia, tai yra reiškia „oho, mes išgyvename ateities momentą.“

Tokios ausinės kainuos 159 JAV dolerius ir jų Jungtinėse Valstijose bus galima nusipirkti nuo lapkričio.

Lietimu ar balsu valdomos ausinės taip pat leis atsirinkti muzikos įrašus, siųsti žinutes ar nurodyti vartotojui judėjimo kryptį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Diena.lt
Diena.lt
(34)
(4)
(30)

Komentarai (2)