Geriau jau oranžinių automobilių nepirkti - nemenką triukšmą sukėlusi humoristinė istorija ir tūkstančių eurų nuostoliai  ()

Kartais net ir automobilio spalva gali nulemti kaip jums su juo seksis. Bent taip teigia ir prietaringi žmonės ir tuo įsitikinęs vieno oranžinio „McLaren 650S Spyder“ savininkas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šlitso miesto (Vokietija) gyventojams kilo nemažai problemų po to, kai jų auginamas asilas apkandžiojo „McLaren 650S Spyder“. Vietos teismo sprendimu jiems teks kompensuoti visus brangaus sportinio automobilio savininko patirtus nuostolius.

Teismo atstovas naujienų agentūrai DPA sakė, kad mašinos savininkui verslininkui Markusui Zahnui pavyko įrodyti faktą, jog 2016 metų rugsėjo mėnesį asilas du kartus įkando į galinę automobilio dalį. Ieškinį jis nusprendė pateikti po to, kai asilo augintojų draudimo kompanija nesutiko kompensuoti visos padarytos žalos.

Draudikai motyvavo tuo, kad pastatęs automobilį pernelyg arti aptvaro vairuotojas pats iš dalies yra kaltas. 5800 eurų už remontą verslininkas sumokėjo iš savo kišenės.

Į teismo posėdį M. Zahnas atvyko su minėtu automobiliu. Asilas vardu Vitus ir jo senieji šeimininkai jame nedalyvavo. Vietos žiniasklaida skelbia, kad gyvūnas buvo parduotas.

Pagrindinė teismo užduotis buvo nustatyti, ar asilas iš tiesų apkandžiojo sportinį automobilį, ar įbrėžimai ant kėbulo buvo padaryti anksčiau. Mašinos savininkas tvirtino, kad ant jos nebuvo jokių pažeidimų.

Vyras pasakojo, kad automobilį įsigijo pats prieš trejus metus. Incidento dieną norėjo trumpam nuvažiuoti pas savo gydytoją.

Jis bandė apsisukti prie atviro lauko, tačiau važiuodamas atbulas iki paskutinės akimirkos nepastebėjo asilo. „McLaren“ savininko teigimu, gyvūnas staigiai šoko pirmyn ir du kartus įkando į galinę dalį. Šį pasakojimą patvirtino ieškovo darbuotojas.

Teismo sprendimas dar nėra įsigaliojęs, tačiau senieji gyvūno savininkai apeliacijos greičiausiai neteiks. Žinia apie šią neeilinę bylą jau prieš metus sukėlė nemenką triukšmą.

O kaip su šia istorija susijusi superautomobilio spalva? Tiesiog niekas dorai negali paaiškinti, kodėl asilas užsipuolė prie jo priartėjusį automobilį, o pagrindinė hipotezė, kurią palaiko ir tyrimą atlikę pareigūnai, yra ta, kad oranžinės spalvos sportinį automobilį asilas greičiausiai palaikė gigantiška morka.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(6)
(28)
(-22)

Komentarai ()

Susijusios žymos: