Tokio telefono turbūt dar niekas nėra sukūręs: „ZTE Axon M“ gavo du sulenkiamus ekranus (Foto, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Berserkas 2017-10-23 11:06
Atrodo gerai, ZTE kokybe išsiskiria tačiau dėl antro ekrano panaudojimo nežinau ką sakyt. Nei filmuose panaudosi, nei žaidimuose. Nebent "multitaskinimui". Aišku džiaugiuosi, kad įneša kažko naujo. Labai laukiu telefonų su perlenkiamu ekranu.
FtBall 2017-10-23 11:40
Va, va, atsiranda pagaliau nauda tiems ekranamas be kraštų - du ekranai, vienas šalia kito be jokio juodo tarpo. Iš kitos pusės - ką šiais laikais nuveiksi su kvadratiniu ekranu? Kaip Berserkas minėjo, "Nebent multitaskinimui". O šiaip gal visai neblogai būtų, jei būtų du 8x9 kraštinių santykio ekranai. Įprastam naudojimi kvadratinis ekranas, o kai reikia - išsitrauki antrą ir turi standartinį 16x9.
Berserkas 2017-10-23 19:09
Jeigu būtų pilnai be kraštų ir su 8x9 kraštinių santykių telefonas turintis sulenkiamus 2 ekranus tuomet gal visai nieko toks kompaktiškas telefonas. Sau 5,5 colių telefoną per pusę sulenki ir mažytis tampa. Galbūt net būtų galima padaryti susilenkiančius į vidinę pusę ir padirbėti su apsauga nuo smūgių. Tuomet tuo pačiu galbūt nebereikėtų nerimauti dėl ekrano skilimo, o ateityje tai patobulinti su perlenkiamu ekranu.
procc 2017-10-24 18:34
Visai norėčiau tokio, naršymui internete būtų kaip tik, planšetės ar PC beveik nebereikėtų. Tik tarp ekranų galėtų būti žymiai mažesnis tarpelis.