Tai turbūt pats moderniausias automobilis, koks tik yra važiavęs Vilniaus gatvėmis: nors greitis juokingas, pirmieji jį išbandė Lietuvos, Latvijos ir Estijos ministrai (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

diedukas 2017-11-16 12:16
Istatymo nera - bandymas vyko .Demokratijos aukstasis pilotazas ... Leiskit paklaust: ar dabar kiekvienas turintis ir norintis turi teise juos bantyt Lietuvoj ? Juk demokratija - visi lygus pries istatymus .
Creatium 2017-11-16 15:42
Man irgi labai įdomu kaip čia pavyko. Ir net numerius laikinus turėjo. Bet įstatymas pakeliui, šį mėnesį bus paskutinis balsavimas ir jeigu patvirtins (svarstymą patvirtino be diskusijų) - tai nuo sausio 1 d. turėsim.
diedukas 2017-11-16 16:40
Tragedija jau buna kai zmogus susigundo pakeist kuro rusi auto , jau nekalbu apie savadarbius . O ka , dabar koks Jonas , susilipdes is dvieju triratuku gali sakyt kad cia autonominis ir vaziuot pries eisma Teisinis precedentas yra .
Creatium 2017-11-16 17:30
Geriau pasiskaityk ką įstatymas įgalins ir tada komentuok.
Xdmin 2017-11-16 17:58
Vairo ir pedalu nera, yra vairalaizde, o jei lietuviskai, tai linksmakotis Ir vairuotojas. Bet jei ateityje vairuotojo nebeliks, tai butu super. Gal pradzioje kad jiems butu lengviau, butu galima isskirti spec juostas (naudoti esama autobusu juosta) ir jiems visada suteikti pirmuma, panasiai kaip tramvajui?
Evil Goku 2017-11-16 18:07
Demokratija (gr. δῆμος 'liaudis' + κρατῶ 'valdau') reiškia valdymo formą, kurioje visi piliečiai turi teisę dalyvauti šalies valdyme, skirtingai nuo valdymo formos, kurioje tokia teisė priklauso vienai klasei, išskirtinei grupei arba autokratui. O jei invalidams leidžiama statyti jiems skirtuose vietose, tai tu manai, kad ir tau ten statyti turi būti leidžiama? Į moterų tualetus turbūt irgi vaikštai, nes tau demokratija suteikė tokią teisę?
AAA000 2017-11-16 19:39
man atrodo autonominai auto turetu turet kazkokius isskirtinius pozymius. pvz autonominiam rezime kokios nors papildomos mirksincios sviesos turetu but aplink tokia automobili is visu pusiu ar pan. vien del bendro eismo saugumo. nes iprasti vairuotojai dar neprate prie autonominiu automobiliu vairavimo programos "iprociu". laikytusi nuo tokiu "eksperimentiniu" bent jau didesniu distanciju ir pan sita butinai reikia itraukt istatyman, bent jau kol tik "5 kartos". pagal mane, kol "autonominiai" automobiliai nesugebes valdyt situacijos be jokiu marsrutu programinimo - jie visgi nera pilnaverciai vairuotojo pakaitalai. jis turi sugebet vaziuot pats ir naujoje situacijoje. uzprogramuotas marsrutas cia jau nebe autonominis, o tik dalinai. o siaip tai puiku, kad bando tokias naujoves ir pas mus. dar idomu butu suzinot, kaip regitra vairuotojo teises isdavines vairavimo programoms ir kaip policija tokius stabdys, ar israsines baudas. juk cia faktiskai irgi vairuotojas, tik virtualus - bet vaziuoja juk realiai!
diedukas 2017-11-16 20:11
Kazkuris is musu kazko nesupranta . Pats Creatium rasei kad bus nuo 2018.01.01 . Ir taskas . Jokio teisinio pagrindo pasirodyt keliuose iki to laiko neturi . Kuo blogesnis kazkoks pvz. Jonas su savo savadarbiu uz prancuzu auto ??? Kad Masiulis juo nevaziuos ?O tai ka manot kad leidima duotu ir Jonui ? Evil Goku patinka apsurdo jumoras ? Zinai apie statyma invalidu vietose ar eima i moteru tualetus man dar reiketu dar dasimastyt . Cia tamstos erotines fantazijos ? O dabar rimtai : pazystami , vyras su zmona kasdien virs 20 km vienas galas vazineja i darba . Tikiu kad nebus tokios prabangos ir ju vienu nevezios . Garantuotai bus pakeleiviu . Koluki jau turim - jokio privatumo . Na gal , gal bus galima ir dviem bet bus garantuotai daug brangiau . Ir ka ilipa dar koks pavepes zmogysta , visas apsisnargliojes , pabandysi ka pasakyt , paklaus ar cia tavo ir kad tu pazeidi jo konstitucine teise i pasivazinejima:)Patiks gal ir isest i prisnerksta ,nes katik nuveze studentelius . O toks kelevimo budas kaip autostopas isnyks negrystamai . Tenka daznai pavezet tikrai sunkiai gala su galu sudurencius zmones .Zinoma kad uz aciu .Manai Evil Goku tokia funkcija tures ir autonominis ?Dekui ir uz demokratijos isaiskinima .Patiko emokratija (gr. δῆμος 'liaudis' + κρατῶ 'valdau') reiškia valdymo formą, kurioje visi piliečiai turi teisę dalyvauti šalies valdyme ... Tai dar nereiskia kad taip yra ir kad nera vaziuojanciu su buldozeriu . Ir dar : tik tikras vergas buciuoja savo grandines ...
Finalfour 2017-11-16 20:25
Diedukas, taip kliedi, kad net nebeverta bandyti kazka taisyt ir rodyt tas klaidas...
RamasX 2017-11-17 16:00
Taline du autobusiukai važinėjo beveik du mėnesius šią vasarą. Taip kad LT tikrai čia ne pirmi.