Nė minutės atokvėpio: „Tesla“ jau imasi naujų projektų ir gamins įspūdingą elektrinį pikapą (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Bagai 2017-11-25 11:47
Na su pikapu prasaus, jei toks dizainas ir bus.
Wolfy 2017-11-25 17:30
Vieną dizaino modelį sugalvojo, kuris sunkvežimiams yra visai pusėtinas, tai dabar, ale, ant visko jį štampuos. Laukiam dar kokių traktorių ar panašios technikos su tokiu dizainu.
Berserkas 2017-11-25 18:03
O man tai kaip tik geriau atrodo negu tie visi vienodi pikapai. Taip pat kaip atrodo galėsi į ji pakrauti daugiau, tiek didesnį svorį tempti. Tikriausiai bus taip pat pakankamai galingas ir greitai įsibėgės 0-100 km/h. Aš taip seniai laukiau kuomet atsiras serijinės gamybos automobiliai kurie atrodys kaip iš filmų apie ateitį. Automobilių išvaizda labai lėtai kito, nors dabartiniai automobiliai išleisti prieš pora metų tikrai atrodo gerai tačiau vis trūko iki "ateities automobilių".
Evil Goku 2017-11-25 18:57
Čia labiau bortinis mikroautobusas/sunkvežimis, o ne pikapas. Turbūt jis bus modifikuotas Tesla Semi, o ne atskiras naujas modelis ž. Be to, Teslos vilkikas turi labai gerą oro pasipriešinimo koeficientą, todėl nenuostabu, jei atsiras ir kitokių taip pat atrodančių sunkvežimių.
kukulis4 2017-11-26 12:02
Reikia ziureti i tai, ka mes vadinam pikapais. Jeigu pas mus koks vw amarok ar nissan navara jau skaitomas gan dideliu pikapu, tai pas amerikonus ar kanadiecius pikapas tikrai yra nedidelis sunkvezimis. Ziurint i pas juos populiarius dodge ram, ford F, chevrolet silverado ir panasius - jie dydziu panasus i rusiskus GAZ53, o superduty modeliai netgi ir didesni. Taip, kad bent jau ziurint i ta Musko pikapo koncepta, neatrodo jis kazkuo issiskiriantis savo dydziu...
Evil Goku 2017-11-26 12:43
Tai aš tą ir norėjau pasakyti. Kad čia (greičiausias) bus ne visiškai naujas įprasto dydžio pikapas, kuriam pasirinktas Tesla Semi, dizainas. O tas pats Tesla Semi, bet perdarytas į "gruzavyką". Bet dėl JAV galiojančių įstatymų, tapęs paprastu pikapu, kuriam užtenka lengvojo automobilio teisių.