„CAT S60“: telefonas, kuris „iPhone“ naudotojams sukelia kultūrinį šoką, bet turi unikalią bei labai praktiškai naudingą galimybę (Apžvalga, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

HDi 2017-12-25 12:38
Naudojau iPhone 5s nuo tada kai jį išleido, naudojau jį du metus, ir taip buvo dalykų kurie patiko, touch id labai patiko, bet buvau tas kuris grįžo prie android, ir kolkas į iOS stovyklą netraukia. Tai taip, autoriaus draugų ratas mažas.
bahuriux 2017-12-25 14:51
Iš autoriaus ima juokas (ne iš blogosios pusės). CAT S60 veikia nepriekaištingai be jokiu lagu, teko palaikyti rankose, kolega paprašė pareguliuot nustatymus, tai tuo pačiu pažaidžiau su juo. O ta flir infrared kamera, kažkas TOKIO, žodžiu man kaip išmanančiam šiek tiek elektronikoj ir fizikoj pasirodė kad veikia beveik tobulai o rezoliucija tokiam daiktui daugiau nei pakankama (IR kamerai) , žodžiu aš toje IR ameroje ižvelgiau labai didelį potencialą. Jei man pasiūlytu iPhoną vietoj cat s60, nesutikčiau, nes s60 turi supergaliu, o obuolis ne. 99% sekantis mano tlf bus cat s60.
Shinigami 2017-12-25 15:45
Aš taip pat darbe turiu bendradarbių kurie turėjo arba turi Apple produkcijos. Vienas turėjo iPhone, iškeitė į Android kai tik baterija susidėvėjo. Kitas turi planšetę ir keikiasi, nes jam visiškai nepatinka informacijos sinchronizavimas ir laukia nesulaukia kada baigsis garantija, kad galėtu nulaušti. Bet žadėjo daugiau nepirkti Apple produkcijos. Sakė, nėra nieko geriau už Android.
HardAxe 2017-12-25 21:27
Na apžvalga apie CAT ir jo IR kamerą, o pusė straipsnio - odė ifonui. Ką aš galiu pasakyt apie ifonus, kai visi flagmanai turės po irDA kamerą po 4 metų ją gaus ir ifonas. Dabar grįžtant prie CAT, kažkaip pritrūko pačios apžvalgos. Kaip baterija tarnauja? Ar nelagina? Ekranas įskaitomas šviesoj? CAT vaizdas liejasi, ar tiesiog daug triukšmo, bet kokį dokumentą nusfotkinus įskaitomas? beja, seniau lyg ir buvo per usb pajungiamų ir kamerų bet kokiam androidui?
Paprastas_zmogus 2017-12-26 13:30
IrDA telefonų gamintojai naudojo prieš 15 metų, kai dar nebuvo bluetooth. Po to visi gamintojai labai staigiai atsisakė šito antikvaro ir kokius 10 metų visi buvom pamiršę. Tada kažkokie idiotai sugalvojo, kad reikia prikelti šitą lavoną dėl priežasčių, kurių nežino net Palmira. Kam? Kokia nauda iš to? Gal dar vietoj šiuolaikinių ekranų dedam senovinius?
Vytax 2017-12-26 16:40
Turi brolis, darbinis telefonas autoservise. Nežinau tiksliai ar tas modelis. Bet atrodo visi jie panašūs. Telefonas plyta tiesiogine prasme. Sunkus, didelis, kampuotas, tvirtas. Visiškai nebaisu, kad užkritus kokiam 40 numerio raktui perlūš ar įskils ekranas. Kiek bandžiau spartus, baterija milžiniška. Ekrano ryškumas neypatingas ir buvo šiek tiek pasibraižęs, tačiau telefono naudojimo sąlygos buvo ekstremalios. Ar galima lyginti su iPhone? Visiškai ne.
bahuriux 2017-12-26 17:19
Jei gali nuoruodą į šaltinį. IR kameros ir dabar nesveikai kainuoja, o tada tai buvo tik karinei pramonei skirta.
Paprastas_zmogus 2017-12-26 22:35
Žmogau, ar tu žinai kas yra IrDA?
dariusss 2017-12-27 02:34
IrDA ir termo kamera yra du skirtingi dalykai. Tai apie kokio lavono prikelima cia kalbi..?
bahuriux 2017-12-27 17:34
Su infrared pašvietimu kamera kuri viekia nematomoje spektro dalyje tuoj pat už tamsiai raudonos spalvos, todėl žmogui nematomas tas pašvietimas, tai praktiškai taspats kas kamera filmuotu per raudoną filtrą ir vaizdas būtu paverstas į juodai baltą. O staripsnyje kalba eina apie thermal imaging https://www.google.com/search?client=fi ... -mC88nfEtI
EgidijusNarkus 2017-12-27 21:45
Naudojau Cat S60 apie pusmeti: Sprata: nepastebejau spartos praradimo perejus nuo Samsung galaxy note 4 ant Cat S60. Iprastine kamera: gal is pradziu ir buvo visai nieko, bet labai greit susibraize ir nuuotraukos tapo ne itin malonios. Priekiniai mygtukai (home, back ir dar vienas): ne itin patogus, ypac jei vaikai pazaidiza su saldinais pirstais, ar kokio smeliuko ikrenta, tai mygtukai pradeda strigti, tai dekdavo plauti juos dantu sepeteliu. (Dziaugiuosi kad samsung G S8 visai atsisake mygtuko) Garsiakalbiu groteliu apsuga: nusilupo gal po 3men naudojimo, pradejo matyis negrazios ertmes. Buvo patogus soninis mygtukas, kuri galima programuoti zibintuvelio ijungimui, kameros ar kitom funkcijom. Jis veike zymiai greiciau nei perprogramuotas S G S8 Bixby mygtukas. Ekranas LCD o ne OLED, tai tikrai maziau ryskesnis, detalesnis, kontastingesnis. Termo kamera pateisino lukesnius, pagrinde naudojau elektros ir elektronikos instaliacijose, kaistanciu vietu, gedimu paieskose. Galetu dar buti Ultragarso kamera:) Telefono dydis: manau visi telefonai turetu buti bent jau panasaus storumo:) labai patogu, neslyta is ranku, neiskrenta is kisenes atsisedus ant suoliuko. O va nusipirkus S G S8 iskart teko nusipirkti knygute, kad bent kiek ji pastorinti ir nekristu is kisenes. Baterija diena laikydavo, naudojant IR kamera greiciau sesta. Dar nepatiko, kad buvo idiegta ne USB C bet atgyvena microUSB jungtis, bet su Quick Charge 2.0 versija, tad telefonas pasikraudavo per valanda, bei kraudavosi pilna galia (9V, 1,6A) ir naudojantis telefonu, ne taip kaip su samsungais, jei ekranas ijungtas, is ikroviklio imama srove tik 0,7A ir 9V; WiFi nepalaiko AC, bei 5GHz ruozo,(aciu kad bent LTE rysis idegtas) navigacine sistema nepalaiko Galilejo sistemos, nors pagal idiegta cipseta galetu palaikyti; nepatiko, kad lyg siolei telefonas nera nurootintas - turbut pernelyg nepopuliarus. Manau prastokas garso (mikrofonu priimamo garso apdorojimas triuksmo salygomis), triuksmingoje aplinkoje pasnekovai skusdavosi kad nesupranta ka kalbu. Su samsungais zymai geresnis kalbos apdorojimas triuksme. Nebepamenu, bet berod buvo problemu su miniJack jungtimi, kadanki ji po tangteliu, tai storesnio korpusu jackas neisikistavo iki galo, kliudavo i telefono brianaunas. Patiko, kad pastovai gamintojas teikdavo saugumo atnaujinimus, Androidas labai mazai skiriasi nuo originalaus. Atsparumo vandeniui pabijojau specialiai bandyti, tik po kranu su dantu sepeteliu plaudavau mygtukus bei naudodavausi lyjant lietui. Telefonas pradejo nebepatikti del spartos trukumo, nes kaip rasiau buvo juntamas kaip S G note 4, o tai beveik 3 metai atgal:) Nejaugi tie iphonai tokie leti, kad autorius sulygino sparta su iphone 7