Pirmoji pasaulyje bevielė pelė, kuri neturi net ir baterijos: kokią gudrybė sugalvojo „Razer“ ir kodėl tai gali būti naujas technologijų perversmas (Video)  (18)

„Razer“ išdidžiai pristato pirmąjį pasaulyje baterijos neturintį bevielį „Mamba HyperFlux“ graužiką ir „Firefly HyperFlux“ kilimėlį, kuris nepertraukiamai tiekia energiją „HyperFlux“ technologiją palaikančiai pelei.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ši technologija paremta magnetinio lauko principu su didžiu rezultatu. „Razer“ dabar gali sukurti super lengvą bevielį graužiką, kurio iki šiol nemažą dalį svorio sudarė sunki baterija, pasiekiant tradicinėms laidinėms pelėms būdingą svorį.

Pirmoji „HyperFlux“ technologiją turinti „Mamba“ taip pat ginkluota „Razer“ patentuota AFT (Adaptive Frequency Technology) technologija, užtikrinančią geriausią įmanomą adaptyvų signalą tarp bevielio įrenginio ir kompiuterio naudojant 2,4 GHz dažnių juostą. „Razer Mamba HyperFlux“ naudoja 5G optinį sensorių, kurio jautrumas siekia 15 000 DPI, o pats graužikas sveria 96 gramus.

„Firefly HyperFlux“ kilimėlis iš vienos pusės minkštas, kita paviršiaus pusė – kieta. Kaip ir kompanionė, jis pasižymi 16,8 mln spalvų palaikančiu „Chroma“ pašvietimu. Kaip pati „Razer“ sako, teisinga beviele technologija ginkluotą graužiką ir jam skirtą kilimėlį bus galima įsigyti jau šį ketvirtį, tačiau už viską prireiks atseikėti 280 eurų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technews.lt
Technews.lt
(15)
(13)
(2)

Komentarai (18)

Susijusios žymos: