„Logitech K780 Multi-Device“ - geriausia pasaulyje 2017 metų belaidė klaviatūra? Už ką jai paskirtas prestižinis „IDEA“ apdovanojimas (Video)  ()

Praėjusių metų pabaiga kai kuriems įrenginių gamintojams buvo išties sėkminga. Ne vienas jų gavo daug prestižinių apdovanojimų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ypač teigiamai išgarsėjo „Xiomi“ įrenginiai: „Xiaomi Mi Band 2“ išmanioji apyrankė, „Xiaomi Mijia“ išmanioji stalinė lempa ir „Xiomi M35“ elektrinis motoroleris. Tačiau ir be įspūdingo „Xiomi“ kompanijos triumfo yra tokių, kurie taip pat turi kuo pasigirti.

„Logitech K780 Multi-Device“ belaidė klaviatūra gavo prestižinį IDEA apdovanojimą, kurį įteikė „IDSA“.

„IDSA“ yra Amerikos pramonės dizainerių draugija, kuri teigia, kad „su „K780“ Logitech iš naujo perbraižė belaidės klaviatūros galimybes su visomis naudingomis funkcijomis. Nesvarbu, ar naudojamasi išmaniuoju telefonu, ar planšetiniu kompiuteriu, „K780“ lengva perjungti įrenginius, o pats darbas yra tylus ir patogus. O integruotas kaučiuko laikiklis leidžia vartotojui laikyti mobilųjį prietaisą optimaliu kampu“.

 

Būtų gana sunku prieštarauti specialistų išvadoms. „Logitech K780 Multi-Device“ belaidė klaviatūra išties labai stipriai palengviną gyvenimą. Juk jos pilnai pakanka, kad vienu metu būtų galima patogiai naudotis net trimis skirtingais įrenginiais. Ar tai būtų išmanusis telefonas, ar planšetinis kompiuteris ar įprastas kompiuteris, su visais įrenginiais galima patogiai darbuotis tiesiog vienu metu.

Tai užtikrina trys specialūs mygtukai, o perėjimas tarp vieno įrenginio į kitą yra sklandus bei greitas. Todėl vienu metu galima kompiuteryje rašyti elektroninį laišką ir tuo pačiu metu atsakyti į pranešimą telefone vos vieno mygtuko paspaudimu.

Specialus laikiklis pagamintas iš kaučiuko ir tvirtai laiko tiek telefoną, tiek ir planšetinį kompiuterį. O kas ypač svarbu, įrenginiai laikomi labai patogiu žiūrėjimui į ekraną kampu.

Ši klaviatūra pilnai veikia su „Windows“, „Mac“, „Android“ ir „iOS“ operacinėmis sistemomis dirbančiais įrenginiais. Tereikia įdėti 2 standartines AAA tipo baterijas ir jau pilnai galima naudotis klaviatūra.

Prijungti savo įrenginius prie „Logitech K780 Multi-Device“ klaviatūros galima dviem būdais: „Logitech USB“ imtuvu arba dėka „Bluetooth Smart Ready“ technologijos. Abiem atvejais nereikia jokių laidų, o įrenginiai vis dar reaguos į klaviatūros siunčiamus signalus net nutolus iki 10 metrų.

O dabar kaip tik Amazon.co.uk „Logitech K780 Multi-Device“ belaidei klaviatūrai taiko 13 % nuolaidą, todėl ji kainuos 73 eurus. Ją galima įsigyti ir Skytech.lt, tačiau čia tokia klaviatūra kainuoja 96 eurus.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(3)
(8)

Komentarai ()