Koks yra pats pavojingiausias manevras vairuojant automobilį ir kaip jį saugiai atlikti? (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

audriusn 2018-02-05 23:48
tik pavara neturi buti per auksta. sitam video jis jokiu nauju raketu mokslu nepapasakojo. begejantis kai galia pradeda mazet jungi i aukstesne, sukiai krenta ir vel lipa i pika. obettaciau, kuo aukstesne pavara tuo mazesnis sukimo momentas ateina i ratus. mazesnis momentas - leciau greitesi.
biggie 2018-02-06 11:31
anekdotas: dairytis per petį(!) prieš lenkiant ar apvažiuojant kliūtį? O tai veidrodžiai kam? Pasidažyt patogu kad būtų? Va tokių video prisižiūrėjusios blondinės ir daro nesamones. Čia geras patarimas, kad viską reikia suplanuoti, pradėti lenkti reikia iš toliau, į priešingą pusę lysti pasiekus žymiai didesnį greitį už lenkiamą mašiną ir būtinai pasitikrinti ar tavęs kažkas nepradėjo lenkti. Nemažai tenka važinėti, nemažai lenkti ir su visokiais pavarų žeminimais šiuolaikinėse mašinose niekas nebežaidžia. Užmiestyje dažniausiai važiuoju 100 - 110 km/h, šešta pavara, paspaudi gazą, tai mašina normaliai greitėja per trejetą sekundžių jau turi 130-140 ir pralenki be jokių problemų. Ir mašina ne kokia sportinė, o eilinis pilkas dyzelinis pasatas(tiesa biški galingesnis dvilitris 350 Nm 125KW). Tik lenkimą reikia pradėti iš toliau, gerai matomoje vietoje, kuo trumpiau užsibūnant priešingoje kelio pusėje. Turėjau ir silpnas benzinines mašinas, tai su lenkimais irgi bėdų nebūdavo ir nepamenu, kad būčiau žemines pavarą, paprasčiausiai buvo mažiau lenkimų, dažniau važinėdavau 90-100 su kitais vairuotojais ir lenkti tekdavo tik kokias fūras, traktorius ir šiaip kokius prietrankas, kurie nežinia kodėl važiuoja ant 70. O daugiau niekur neprilakstysi su kokiu 70kw karaboku praktiškai be sukimo momento prie 90.
audriusn 2018-02-06 12:36
"Nemažai tenka važinėti, nemažai lenkti ir su visokiais pavarų žeminimais šiuolaikinėse mašinose niekas nebežaidžia." siuolaikinese tu tik pasirinkesi vaziuoti pirmyn ar atgal. Kaip junginet pavaras sprendzia kompas, o lenkiant ir gerai uzmynus meta pavaras zemyn per daug nesilauzydamas. As nesupranto ko zmones taip bijo, nieko varinkeliui neatsitiks jei pagainiosi iki redlaino.
FtBall 2018-02-06 15:21
Deja, bet lietuviškam dyzeliui tikrai gali blogai baigtis