Garsenybė pardavė savo nuosavą automobilį, o dabar „Ford“ jį duoda į teismą - kodėl populiari markė yra teisi? (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2018-02-15 15:50
Žodinis susitarimas teisme, tai kaip šakėmis ant vandens parašytum, nieko nereiškia, be raštiško sutikimo su sąlygomis. Tegu parduoda nusipirks kam ištikro reikia tokio superauto. Beto aš jo vietoje ford paduočiau į teismą už absurdiškus kaltinimus ir jo brangaus laiko švaistymą, patys pardavė tik žvaigždėms nes norėjo nemokamos reklamos, bandyčiau prisiteisti pora tokiu auto vertės moralinę žalą, kaip negautą užmokestį/pelną už reklamavimą, taip kaip piratavimo atveju skaičiuojama žala. Prajuokino, netikrų imtynių aktorius, bet tai reiškia žmonės nori būti mulkinami jei toks reiškinys egzistuoja komerciniu lygiu, reiškia yra paklausa, tada atsiranda ir pasiūla.
SaMaras 2018-02-15 16:11
O ką? Naujieną sužinojai? Tų imtynių nežiūriu, bet žiūriu filmus, skaitau knygas, karts nuo karto teatre apsilankau.. ten irgi mane mulkina dažniausiai visiškai nerealiomis gyvenimo istorijomis, bet nieko, aš sutinku už tai susimokėti. Ten irgi savotiškas menas, kur aktoriams reikia ypatingai daug darbo įdėti ruošiantis fiziškai, kuriant „scenarijų“ ir ruošiantis „šokiui“
Evil Goku 2018-02-15 16:52
https://en.wikipedia.org/wiki/Oral_contract
Sebastianas 2018-02-15 16:57
Reiškia, tik niuansas tas, kad žodinis susitarimas prieš rašytinį susitarimą nublanksta (jeigu tarkime Fordas teigia, kad mes susitarėme žodžiu vienaip, o atsakovas pateikia dokumentą kur parašyta kitaip, bus vadovaujamasi dokumentu). Šiuo atveju, kai yra žodinis susitarimas tai bus vadovaujamasi liudytojų parodymais (kuo daugiau liudytojų tavo pusėje, tuo geriau) ir įprasta komercine praktika.
zet 2018-02-15 20:43
zodis susitarimas turi buti zodinis susitarimas. O viesa nuomone, kad visi zinojo, kad negalim parduoti, man tai nepanasu i zodini susitarima. Nors Amerikos teismai kartais nustebina. Ir ne tik Amerikos. Pvz jei paskambina koks apgavikas ir bobutei pasiulo pirkti, ir ji telefonu pasako: "sutinku, usisakau sia paslauga", tai galima laikyti zodiniu susitarimu. Tada pateikiamas irasas, kuris irodo zodinio susitarimo egzistavima. Kitu atveju kruvos liudytoju kurie priesikines, tikrai tikrai girdejau, nors klausos problemu turiu, bet tikrai aiskiai girdejau....
lindemann 2018-02-16 17:55
Jeigu pirkimo sutartyje nebuvo punkto neparduoti arba neparduoti anksčiau negu 2 metai ar pan., tai nieko Ford nepeš. Kas juokingiausia, kompanijai tai vienodai markės gerbėjai, parduoda auto garsenybėms, tačiau gerbejams vistiek nevienodai, paverkia už kompaniją. Meilė be atsako, tsakant.
procc 2018-02-18 18:02
Kai John Cena pastoviai bendrauja su šimtais žmonių tai jis nei prisimena ką ten koks vadybininkas sakė, nei jam realiai rūpi... Išvis greičiausiai už jį visus tokius reikalus tvarko koks nors jo agentas ir t.t. Ford bus pamoka, tokias mašinas pardavinėjant įrašyti visas sąlygas į sutartį.