Automobilio statymas yra sudėtinga užduotis - štai ką specialistai pataria įvertinti dar prieš atliekant manevrą (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

M134 2018-03-14 08:59
Pamiršk pažiūrėti septintą sykį per dešinio peties kairį šoną ir te turėk - neišlaikytas egzaminas. Dėl tokių nesąmonių ir niekas nemoko vairuoti per pamokas, bet moko kaip neužkliūti biurokratizmui egzamino metu.
Jzps 2018-03-14 10:01
This is sad... „Kiekvienas vairuotojas turi tinkamai įvertinti galimas visų savo veiksmų rizikas bei pasekmes kitiems eismo dalyviams. Automobilio statymas reikalauja ne tik gerų vairavimo įgūdžių, maksimalios dėmesio koncentracijos, tinkamo rizikos įvertinimo, bet ir vairuotojų kultūros kelyje“, – sako Vytauto Didžiojo universiteto psichologijos doktorantė Justina Slavinskienė.“ Šita pastraipa ir visas straipsnis - tipiška pradedančio akademiko beletristika, pilstymo iš tuščio į kiaurą rašto darbuose pavyzdys. Kai pasaulyje jau senokai žinoma, kad geriausiai dėmesį patraukia ir įsimena aiškinimas grafiniais vaizdais ir humoru, Regitra nusprendžia komunikuoti rašto darbų ištraukom...