Nuotrauką bus galima padidinti net 23 kartus, o kokybė išliks nepakitusi? Skelbiama, kad „LEAGOO S9“ palaikys 65 MP „Ultra HD Shot“ technologiją (Video)  ()

Šiais metais Barselonoje vykusioje tarptautinėje mobiliųjų technologijų parodoje „MWC 2018“ „LEAGOO“ kompanijos pristatytas naujausias jų flagmanas „LEAGOO S9“ susilaukė daugybės dėmesio. Ir ne tik iš susidomėjusių vartotojų, bet ir iš technologines naujienas nušviečiančios viso pasaulio žiniasklaidos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kas juos taip sudomino? Na pirmiausiai, vos tik pasirodžius „LEAGOO S9“ išmaniajam telefonui, jis gana greitai buvo pakrikštytas kaip „iPhone X“ klonas.

Pagrindinė priežastis – specifinis ekrano sprendimas – U formos „Notch“ ekranas. Kaip bebūtų, toks ekrano tipas jau tapo šiuolaikinių išmaniųjų telefonų tendencijos atspindžiu.

„MWC 2018“ parodoje su šio tipo ekranu pasirodė daugelis pagrindinių išmaniųjų telefonų, tokių kaip: „Asus Zenfone 5“, „Huawei P20 ir P20 Lite“, „Oppo R15“, „Vivo X20“, „LG G7“ ir daugelis kitų.

Visgi, „LEAGOO S9“ iš kitų konkurentų labai stipriai išsiskiria savo techninių parametrų ir kainos santykiu. Šis išmanusis telefonas turi „MT67507 Soc“ 8-nių branduolių procesorių ir 4 GB RAM bei 32 GB ROM. Išmanusis telefonas aprūpintas „SONY“ 13 MP + 2 MP galine dviguba kamera.

„LEAGOO S9“ išmaniojo telefono ekranas yra 5,85 colių (19:9) ir 1512 x 720p HD rezoliucijos, kurio santykis su visu telefonu siekia iki 90 %. Taip pat yra 3300 mAh talpos baterija ir gamintojo teigimu, jos pilnai užteks visai dienai, net ir intensyviai darbuojantis su naujuoju „LEAGOO S9“ išmaniuoju telefonu.

O kas svarbiausia, kad šio telefono kaina siekia tik 149,99 JAV dolerius (121,93 eurus aut. past.). Tad ir nereikėtų stebėtis, kad „LEAGOO S9“ išmanusis telefonas susilaukė tiek daug tarptautinės žiniasklaidos dėmesio.

Taip pat yra žinoma, kad be „Notch“ tipo ekrano „LEAGOO S9“ išmanusis telefonas palaiko 65 MP „ULTRA HD“ vaizdą. Dėl šios technologijos, gamintojo teigimu, bet koks nufotagruotas vaizdas gali būti padidintas iki 23 kartų ir išlikti lygiai toks pats ryškus ir kokybiškas, kaip ir originali nuotrauka. Tai itin puiki žinia.

O dabar skelbiama, kad jau prasidėjo ir oficialus išankstinis „LEAGOO S9“ rezervavimas. Taip pat skelbiama, kad net 3 laimingieji galės įsigyti „LEAGOO S9“ vos už 1,99 JAV dolerius (1,62 eurus aut. past.), o dar 20 laimingųjų laimės 20 JAV dolerių (16,26 eurų aut. past.) kuponus. Tereikia apsilankyti oficialioje „LEAGOO“ internetinėje svetainėje. Sėkmės visiems.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(11)
(-4)

Komentarai ()