Įspūdingų parametrų ir geros kainos mažytis, bet galingas TV priedėlis iš Kinijos: reali, be problemų veikianti 4K raiška, 10 bitų vaizdas su labai sodriomis spalvomis ir „Android 7.0“ OS (Video)  ()

Prie televizoriaus prisėdame vis rečiau. Taip yra dėl to, kad net ir populiariausi kanalai retai pasiūlo kokybišką turinį. Visgi, neprivalote aklai sekti televizijos programų - turėdami išmanųjį priedėlį galite prisijungti prie interneto ir naudotis „Youtube“, „Netflix“ ir kitomis paslaugomis. Vienas iš įdomesnių variantų, kuriam dabar taikoma nuolaida yra šis „Zidoo H6 Pro“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Zidoo H6 Pro“ pirmiausia už akių užkliūna dėl labai simpatiško dizaino ir labai gerų specifikacijų kaip už tokią kainą. 

„Zidoo H6 Pro“ - tai nedidelis įrenginys, kuris pakeis jūsų įprastus televizijos žiūrėjimo įpročius. Šis priedėlis įprastu  „Wi-Fi“ ryšiu prisijungia prie interneto televizorių iš esmės paversdamas išmaniuoju. 

Verta pastebėti, kad „Zidoo H6 Pro“ naudoja „Android 7.0“ operacinę sistemą, todėl galėsite naudotis savo mėgstamiausiomis programėlėmis, skirtomis pokalbiams, darbui, žaidimams ir, žinoma, „Youtube“ bei „Netflix“.

Ne bėda ir jei jūsų programėlėms reikalingi papildomi prietaisai, tokie kaip klaviatūros ar žaidimų pultai, nes šis priedėlis turi ir „Bluetooth“ sąsają. Ja, beje, naudojasi ir pridedamas pultelis. Iš tiesų, „Zidoo H6 Pro“ pasižymi gana įspūdingais parametrais. Šis priedėlis turi „Cortex-A53“ keturių branduolių procesorių, kuris itin pravers žaidžiant žaidimus. Atminties taip pat nepritrūks - „Zidoo H6 Pro“ priedėlio ROM siekia 16 GB, RAM - 2 GB. 

Ką vartotojui suteikia šios įspūdingos techninės charakteristikos? „Zidoo H6 Pro“ palaiko „Dolby“ erdvinio garso sistemas, todėl galėsite išgirsti realistiškus filmų garsus. „Zidoo H6 Pro“, priešingai nei kai kurie kiti priedėliai, atkuria ir 4K vaizdą, net jei jis įrašytas 60 kadrų per sekundę greičiu. Galiausiai, šis priedėlis atkuria 10 bitų vaizdą - ši galimybė užtikrina, kad visos spalvos bus labai sodrios ir malonios akiai.

„Zidoo H6 Pro“ turi ir „Smartcolor 3.0“ technologiją, kuri šalina trikdžius, sureguliuoja spalvas ir gerina vaizdo kokybę. Nuotraukas ir vaizdo įrašus galite peržiūrėti ir iš turimų laikmenų - „Zidoo H6 Pro“ nuskaito atminties korteles, turi kelis USB lizdus. 

„Zidoo H6 Pro“ kol kas neturi daugybės pirkėjų, tačiau 17 įvertinimų jau yra - šis priedėjis surinko 4,82 žvaigždutes iš 5.

Pirkėjai savo komentaruose pastebi, kad tai labai mažas, bet greitas priedėlis su lengvu ir labai patogiu pulteliu. Be to, iš išorinio HDD ar tiesiog tinklo puikiai atkuria visus filmus be jokių trūkčiojimų - net ir 4K raiška nesudaro jokių problemų. Galima instaliuoti papildomas programėles. Tačiau nelabai susitvarko su ISO failai - juos paleidus trūkčioja vaizdas.

Minimalistinis dizainas, naudojimosi patogumas, geros techninės savybės ir puikios vaizdo bei garso atkūrimo savybės tikrai žavi pirkėjus, o ir kaina nesikandžioja. „Zidoo H6 Pro“ šiuo metu kainuoja  €89,17.

„Zidoo H6 Pro“ apžvalga video siužete

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(7)
(-4)

Komentarai ()

Susijusios žymos: