Itin pigus būdas senam televizoriui suteikti naują gyvenimą - mažytis priedėlis leidžia žaisti žaidimus, žiūrėti video iš telefono ar interneto ir daug daugiau  (0)

Televizorius jau seniai nebėra tokia svarbi mūsų kasdienio gyvenimo dalis. Tai reiškia, kad prie ekrano praleidžiame mažiau laiko, tačiau kai visgi prisėdame pažiūrėti televizorių dažnai tenka nusivilti - nieko įdomaus nerodo. Visgi, paprastas priedėlis leis labai patogiai dideliame ekrane žiūrėti ką tik panorėsite.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

PTVdisplay DA02 Airplay“ - tai labai paprastas televizoriaus priedėlis, kuris leidžia išmaniųjų įrenginių ekranuose matomą vaizdą perkelti į televizorių - pavyzdžiui, galima iš kompiuterio ar telefono televizoriaus žiūrėti nuotraukas, filmus, net ir žaisti žaidimus. Įdomiausia tai, kad priedėlis paliko net ir dokumentų formatus, pvz, televizoriaus ekrane galima peržiūrėti Excel, Word, PPT ar PDF failus.  

Be to, net ir „Youtube“ vaizdo įrašai ar „Netflix“ filmai be jokių laidų gali nesunkiai pasiekti visiškai neišmanaus televizoriaus ekraną. Taigi, iš esmės bet kokiu pasirinktu turiniu galėsite mėgautis dideliame ekrane su geresne audio įranga.

Savaime aišku, kad šis įrenginys nepakeis tikro išmaniojo televizoriaus funkcijų, bet svarbiausius dalykus dėl turinio peržiūros jis puikiai leidžia.

Be to, jis kainuoja visai nedaug, o ir įrengimas yra labai paprastas. 

„PTVdisplay DA02 Airplay“ prie televizoriaus jungiasi įprasta HDMI jungtimi.

„PTVdisplay DA02 Airplay“ naudoja „Miracast“ technologiją, kuri buvo pristatyta dar 2012 metais. Jos dėka išmaniuosiuose įrenginiuose matomas vaizdas gali būti „Wi-Fi“ ryšiu perduotas į kitus prietaisus. Šiuo atveju, išmanijame įrenginyje (telefone, planšetiniame kompiuteryje ir pan.) matomas vaizdas per „Wi-Fi“ ryšį perduodamas į „PTVdisplay DA02 Airplay“ pridėlį, o šis gautą vaizdą konvertuoja į televizoriui suprantamą ir nusiunčia per HDMI jungtį.

Pridėlis palaiko AVI, DAT, DIVX, MKV, MP4, MPEG1, MPEG2, MPEG4, MPG, RM, RMVB, TS, WMV video formatus, o taip pat AAC, MP3, OGG, WMA audio formatus bei BMP, JPEG nuotraukų formatus. 

Dirba su Android, iOS, Mac, Windows sistemomis, o svarbiausia, kad televizorius ar kitas įrenginys, prie kurio prijungiama, turėtų HDMI jungtį. 

Šį priedėlį galima naudoti ir su kompiuteriu, jei tik jame yra HDMI jungtis. Pats priedėlis maitinamas per USB laidą.

Taip priedėlis pasitarnaus darbui - pavyzdžiui, galėsite pasiėmę belaidę klaviatūrą ir pelę, kurį dirba per „Wi-Fi“ ryšį, patogiai dirbti sėdėdami ant sofos svetainėje. Taigi, „PTVdisplay DA02 Airplay“ turi daugybę paskirčių, tačiau labiausiai džiugina kaina - universalus „PTVdisplay DA02 Airplay“ kainuoja €10,30.

„PTVdisplay DA02 Airplay“ apžvalga video siužete

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(18)
(6)
(12)

Komentarai (0)