Patogioms kelionėms - 6 geriausiai vertinami automobiliniai USB įkrovikliai iš Kinijos  ()

Vairuodami nesinaudojame nei išmaniaisiais telefonais, nei planšetiniais kompiuteriais.Visgi, atvykę į kelionės tikslą juos tikrai paimsime į rankas, todėl geriausia įkrauti jų baterijas kelyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Štai 6 skirtingo dizaino automobiliniai USB įkrovikliai, kurie yra savaip naudingi, bet vis tiek gana nebrangūs.

1. „Xiaomi Fast Charging“

„Xiaomi“ produktai turi puikią reputaciją, todėl net nekeista, kad būtent šiuo prekiniu ženklu pažymėti geriausiai vertinami įkrovikliai. Tiesa, šis yra visai paprastas metalinis automobilinis įkroviklis.

„Xiaomi Fast Charging“ turi du USB lizdus ir veikia gana greitai. Šiame įrenginyje yra sumontuota apsauga nuo perkaitimo ir įtampos šuolių. Apie teisingą veikimą informuoja baltas LED elementas.

„Xiaomi Fast Charging“ tinka visiems išmaniesiems prietaisams, įkraunamiems USB laidu. Šis įkroviklis kainuoja šiek tiek daugiau nei 5 eurus.

2. „Xiaomi Roidmi 2S“

Tai - dar vienas „Xiaomi“ įrenginys su dviem USB lizdais, tačiau šis yra visiškai kitoks. Visų pirma į akis krenta tai, kad „Xiaomi Roidmi 2S“ pasižymi visiškai kitokiu dizainu ir vizualiai yra kiek didesnis. Taip yra todėl, kad viduje yra „Bluetooth“ mikroschema ir FM moduliatorius.

„Xiaomi Roidmi 2S“ ne tik įkraus jūsų telefoną, bet ir leis per automobilio audio sistemą klausytis muzikos bei veiks kaip laisvų rankų įranga. Šią funkciją išbandę žmonės teigia, kad „Xiaomi Roidmi 2S“  šiame vaidmenyje veikia puikiai. Šis įkroviklis kainuoja kiek mažiau nei 18 eurų. Tiesa, jei norite turėti tokį įrenginį su fiksatoriumi, reikėtų pažiūrėti į „Xiaomi Roidmi 3S“, kurio apžvalga buvo publikuota visai neseniai.

3. Multifunkcinis įkroviklis

Automobilių elektros sistemos nėra beribės - jas taip pat reikia tausoti. Šis įkroviklis turi porą USB lizdų ir ekraną, kuriame rodoma svarbi informacija. Įkraunant įrenginius ekrane matysite srovę, įtampą, o kai USB lizdai bus palikti tušti - temperatūrą.

 

Jei norite kiekvieną detalę priderinti prie savo automobilio interjero, galite pasirinkti įkroviklio spalvą - juodą arba baltą. Šis multifunkcinis įkroviklis kainuoja €3,43.

4. „Pofan“ į puodelio laikiklį įstatomas įkroviklis

Puodelių laikikliai dažnai būna be darbo. Vieną iš jų galite įdarbinti leisdami jam laikyti štai tokį įkroviklį. Jis ne tik turi du USB lizdus, bet ir du įprastus automobilinius elektros lizdus - galėsite vieną jų naudoti cigaretės uždegikliui. Viduryje yra įtampą rodantis ekranas, o ir pats įrenginys turi reikalingus apsaugos mechanizmus.

„Pofan“ įkroviklis turi ir porą atskirų jungiklių, leidžiančių išjungti atskiras įkroviklio puses. Šis puikiai vertinamas įkroviklis kainuoja vos daugiau nei 5 eurus.

5. Įkroviklis su termometru ir įtampos matuokliu

Tai - dar vienas paprastas įkroviklis su pora ekranų. Vienas tradiciškai rodo įtampą, o kitas - temperatūrą. Įdomu tai, kad USB lizdas yra šio įrenginio korpuso pakraštyje, o ne priekinėje plokštumoje. Kai kuriais atvejais tai gali būti netgi patogiau.

Tao yra gana paprastas prietaisas, tačiau funkcionalus ir naudingas. Šis įkroviklis kainuoja šiek tiek daugiau nei 4 eurus.

6. Automobilinis ilgintuvas

Kai kurie automobiliai, ypač senesni, turi problemą - juose yra vos vienas elektros lizdas. Šis prietaisas išsprendžia šią problemą, nes 50 cm ilgio laido gale rasite net tris įprastus ir vieną USB lizdą. To turėtų pakakti, kad visi keliautojai galėtų pasiekti elektros energijos šaltinį.

Šis automobilinis ilgintuvas su USB lizdu kainuoja vos daugiau nei 3 eurus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(3)
(3)

Komentarai ()