Du viename - ir GPS sekiklis, ir automobilinis įkroviklis. Patogus prietaisas sekti automobilį su užmaskuota funkcija  (2)

Automobilio vagystė visada sukrečia, net jei mašina nėra pati brangiausia. Draudimas, apsaugos sistemos, atsakingas automobilio statymas - yra daug būdų išvengti tokio streso. Vienas iš jų - GPS sekiklis, kuris gali padėti susigrąžinti dingusį automobilį. O kai kurie iš šių prietaisų nuveikia ir kur kas daugiau. Pavyzdžiui, šis GPS sekiklis veikia ir kaip įprastas įkroviklis - taip ir sekiklis yra užmaskuotas, ir prietaisus galite įsikrauti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

GPS sekikliai padeda ne tik vagystės atveju. Neamažai žmonių savo automobiliu dalijasi su kitais, todėl įdomu sužinoti, kur jūsų automobilis buvo ir kokiais maršrutais keliavo.

Saugumui naudojamas GPS sekiklis automobilyje neturėtų būti akivaizdžiai matomas. Šis yra užmaskuotas kaip išmaniųjų prietaisų USB įkroviklis. Toks ir yra - juo tikrai galite įkrauti savo įrenginius. Tačiau atsukę antgalį ir atidarę šio prietaiso korpusą rasite ir lizdą SIM kortelei. Ją idėjus dar reikės perskaityti instrukcijas (instrukcijos anglų kalba yra pakuotėje) ir įsiminti pagrindines žinutes, kurios padės bendrauti su įrenginiu.

Nors šis sekiklis naudojasi ir automobilio tiekiama elektros energija, jis turi ir savo atsargų. 400 mAh talpos baterija išgelbės tuomet, kai automobilis nebus užkurtas arba prietaisas bus ištrauktas iš lizdo. Ji leidžia šiam GPS sekikliui budėjimo režimu veikti net 12 dienų.

Aktyviai dirbdamas be elektros tiekimo šis įrenginys ištvers 4-6 dienas. Gerai ir tai, kad jis nebijo šalčio - veikia iki -20 laipsnių temperatūroje. Taigi, nelaimės atveju jis gali tapti tuo šiaudu, kuris padės atsekti, kur dingo jūsų mašina.

Šis įrenginys kainuoja šiek tiek daugiau nei 9 eurus.

Jei norite įprasto, ir pagal panaudojimą universalesnio GPS sekiklio, patariame žvilgtelti į itin pigų K8 įrenginį, kuriam dabar kaip tik taikoma simpatiška 39% nuolaida. Tai GPS sekiklis, kuris tinka ir augintiniams sekti, ir užtikrinti vaikų saugumą, tačiau apie šį seklį jau rašėme, tai nesikartosime. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(12)
(3)
(9)

Komentarai (2)