„Xiaomi“ moka stebinti: iš asmenukių lazdos sukūrė labai pigų, bet tobulą trikojį, tačiau prieš perkant reikia žinoti vieną dalyką (Video)  ()

Sakoma, kad „Xiaomi“ pagerins viską. Asmenukių lazda yra labai paprastas prietaisas, kuriam keliami labai menki funckionalumo reikalavimai. Visgi, „Xiaomi“ sugebėjo ir šiam daiktui suteikti naujų bruožų, kurie stebina net ir ištikimiausius šio prekinio ženklo gerbėjus. Štai ką apie „Xiaomi Selfie Stick Remote Shutter Tripod Holder“ sako Jayceooi.com ir Igeekphone.com žurnalistai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2017-12-08 „Xiaomi“ moka stebinti: iš asmenukių lazdos sukūrė labai pigų, bet tobulą trikojį, tačiau prieš perkant reikia žinoti vieną dalyką (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dizainas

Xiaomi Selfie Stick“ yra labai kompaktiškas prietaisas, kurį galima visada be problemų pasiimti su savimi. Jis lengvai telpa į kišenę ar kuprinę ir sveria vos 155 g. Besisukiojantis telefono laikiklis taip pat gali būti užlenkiamas, o sulankstytos asmenukių lazdos ilgis siekia tik 19 cm. Tačiau tai nereiškia, kad tai yra labai nestabilus ar negražus prietaisas.

Juoda „Xiaomi Selfie Stick“ lazda atrodo išties neblogai ir šiuolaikiškai. Ji pasižymi aliuminine konstrukcija ir paminkštinta guma padengtomis kojomis bei laikikliu.

Trikojo padėtyje pastatytas prietaisas neslidinės, stovės stabiliai, o telefonas tvirtai laikysis laikiklyje. Apžvalgininkai taip pat džiaugiasi ir kokybe - nematyti jokių broko požymių ar iš trapių medžiagų pagamintų detalių. Laikiklis be problemų gali išlaikyti išmanųjį telefoną su 5,5 colių ar šiek tiek didesniu ekranu.

Pultelis

Bene geriausias „Xiaomi Selfie Stick“ bruožas - „Bluetooth“ pultelis. Jį galima palikti specialiame skyrelyje rankenoje arba išimti ir naudoti paėjėjus toliau nuo išmaniojo telefono ant trikojo. Tai - labai patogu, jei norite pasidaryti asmenukę nelaikydami telefono rankoje. Jei paliksite pultelį rankenoje, galėsite jį naudoti kaip mygtuką, kuris irgi padės neliečiant telefono padaryti nuotrauką. Pultelis turi 60 mAh bateriją, kurios pakaks tikrai ilgam laikui.

Apskritai, visas „Xiaomi Selfie Stick“ prietaisas atrodo taip, lyg būtų sukurtas keliautojams. Jums nereikės prašyti kitų žmonių, kad jus nufotografuotų, nes galėsite pasinaudoti trikoju ir pulteliu - nuotraukose nesimatys jūsų laikomos asmenukių lazdos. Tačiau kaip asmenukių lazda „Xiaomi Selfie Stick“ sulaikia ir priekaištų. 

„Xiaomi Selfie Stick“ kaip trikojis ir kaip asmenukių lazda

Taigi, „Xiaomi Selfie Stick“ turi dvi funkcijas - trikojo ir asmenukių lazdos. Kaip trikojis šis daiktas veikia stebėtinai gerai. Kojos yra pakankamai tvirtos, padengtos neslystančia medžiaga, o laikiklis leidžia nustatyti norimą filmavimo ar fotografavimo kampą. Belieka atsitraukti ir spustelėti pultelį.

Tuo tarpu kaip asmenukių lazda šis daiktas turi trūkumų. Taip, aliumininis teleskopinis mechanizmas yra tvirtas ir kokybiškas, tačiau turi vieną trūkumą - ilgį. „Xiaomi Selfie Stick“  išsitiesia vos iki 42 centimetrų.

Net ir pigios asmenukių lazdos, pardavinėjamos turistinių miestų gatvėse, gali pasiekti maždaug 70 cm.

Lygiai tokį maksimalų ilgį turi ir kita, paprasta „Xiaomi“ asmenukių lazda, kainuojanti 12€, o ją matote šioje nuotraukoje:

Taigi, universalios „Xiaomi Selfie Stick Remote Shutter Tripod Holder“ lazdos ilgis ir yra vienintelis ryškesnis minusas, kurį žurnalistai pastebėjo - jei dažniau ją naudosite kaip asmenukių lazdą, o ne kaip trikojį, geriau rinktis specializuotą „Xiaomi Selfie Stick Camera Shutter“. Tačiau kaip trikojis, „Xiaomi Selfie Stick Remote Shutter Tripod Holder“ yra nepakeičiamas ir jo privalumų galima išvardinti kur kas daugiau:

  • 360 laipsnių kampu besisukiojantis telefono laikiklis
  • paminkštintos trikojo kojos ir telefono laikiklis
  • stabili platforma
  • aliumininė teleskopinė konstrukcija
  • pirkėjus džiuginanti kaina - „Xiaomi Selfie Stick“ kainuoja €13,43.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(3)
(3)

Komentarai ()