Taip gali būti tik Kinijoje: su nuolaida tik už 3€ siūlomos belaidės ausinės su integruotu mikrofonu  ()

Pigias arba ne itin brangias ausines esame turėjęs turbūt kiekvienas. Prieš keletą metų jos vis dar buvo su laidais, o belaidės dar nebuvo tokios populiarios, o ir kaina buvo visai kita. Tačiau šiai dienai Kinijos rinkoje galime rasti ne tik pigių ausinukų, tačiau ir pigių belaidžių ausinukų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internetinė parduotuvė „Tomtop“ siūlo detaliau pažvelgti į „S6 Bluetooth 4.1 Stereo Headphone Built-in Microphone Volume Control“ ausinukus, kurių standartinė kaina yra tik 3,83 euro. Įdomu ir tai, jog šiuos belaidžius ausinukus su nuolaidos kodu HTYSDH dabar galima įsigyti su 35% nuolaida, o tai reiškia, jog jų kaina yra vos 2,49 euro.

Visų pirma, kalbant  apie tokios kainos daiktus, reikėtų suderinti lūkesčius - šios ausinės aiškiai priklauso tiems daiktams, kuriems keliami ne patys didžiausi kokybiniai reikalavimai - svarbu, kad veiktų ir nebūtų skaudu, jei kažkur numestumėte.

Jeigu nekeliate didesnių reikalavimų muzikos skambesiui, tiesiog norite girdėti ritmą, tuomet su jomis galite klausytis muzikos ir kuomet sportuojate ar užsiimate kita veikla. Pats gamintojas giriasi, kad ausinukuose naudojami aukštos kokybės garsiakalbiai, kurie kokybiškai atkuria muziką, bet už tokią kainą stebuklų tikėtis neverta - muzika faktas, kad skambės, bet melonamas vargu ar įtiks.

„S6 Bluetooth 4.1 Stereo Headphone Built-in Microphone Volume Control“ belaidžiai ausinukai ne tik leidžia klausytis muzikos, bet ir gali tarnauti kaip laisvų rankų įranga, nes turi integruotą mikrofoną.

Šie ausinukai naudoja „Bluetooth 4.1“ technologiją, kuri garantuoja itin greitą duomenų transliavimą ir stabilų veikimą, tad bent ryšio prasme jokių problemų su jais neturi kilti. Dėmesio verta ir tai, jog ausinukės veikia iki 10 metrų atstumu nuo belaidžiu būdu prisijungusio prietaiso, o tokio atstumo daugiau nei pakanka laisvų rankų įrangai. 

„S6 Bluetooth 4.1 Stereo Headphone Built-in Microphone Volume Control“ ausinukai yra itin lengvai valdomi – kaip ir įprasta, jie turi tris valdymo mygtukus, kurie leist atlikti visas įprastines ir, žinoma, pačias svarbiausias funkcijas – paleisti / sustabdyti dainą, atsiliepti / atmesti skambutį, pagarsinti ar pritildyti bei perjungti dainą.

Taip pat reikėtų žinoti dar ir tai, jog šie ausinukai turėtų veikti maždaug dvi valandas, priklausomai kaip garsiai mėgstate klausytis muzikos. Taip pat jie yra itin lengvi ir sveria vos 10 gramų.

Na, ir žinoma, didžiausias ir nepaneigiamas jų privalumas – neįtikėtinai žema kaina. Šiuo metu su nuolaidos kodu HTYSDH dabar galima įsigyti su 35% nuolaida, o tai reiškia, jog jų kaina yra vos 2,49 euro - tokios kainos ausinukus negaila pamesti ar padovanoti vaikams, jei nėra garantijos, kiek jiems jų reikia ir ar greitai nenumes kur į kampą. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(3)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: