Kinai prisižiūrėjo filmų apie Džeimsą Bondą? Už 16€ siūlo kamerą, kokios neatsisakytų joks slaptasis agentas  (4)

Vaikystėje matyti filmai palieka įspūdį visam gyvenimui. Ypač įstringa tie, kuriuose šnipai naudoja pačią keisčiausią ir pažangiausią įrangą. Vienas iš tokių prietaisų yra matomas ir šioje nuotraukoje, bet ar žinote, kas tai?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai - miniatiūrinė kamera „1080P Full HD DVR Hidden Spy Camera Pen USB Camcorder Mini DV Video Recorder Cam“, paslėpta niekuo neišsiskiriančio rašiklio korpuse. Verta pastebėti, kad rašiklis gali būti naudojamas ir pagal tiesioginę jo funkciją. 

Iš karto būtina pasakyti, kad tai turėtų būti žaislas, o ne rimtai naudojama įranga. Mat naudoti kameras žmonių šnipinėjimui yra ne tik negražu, bet ir nelegalu. Pažeidinėti žmonių privatumo negalima, tačiau linksmesnių būdų panaudoti šį daiktą tikrai rasite.

Vos du gramus sverianti kamera neužima vietos ir yra praktiškai nepastebima. Nedidelės angos rašiklio šone nepamatys niekas, tačiau ten slypi labai maža kamera. Ji gali daryti 1 MP nuotraukas ir įrašinėti vaizdo įrašus 1080p raiška - bent jau tą deklaruoja pats gamintojas.

Tiesa, perjungti iš vieno režimo į kitą gali būti šiek tiek sudėtinga. Iš pradžių reikia nuspausti ir palaikyti mygtuką, kol geltona šviesa sumirksės dukart. Tuomet kiekvienas mygtuko paspaudimas nufotografuos tai, į ką nukreipta kamera.

Jei norite perjungti į filmavimą, reikės dar kartą nuspausti ir palaikyti mygtuką, kol geltona šviesa sumirksės vieną kartą, o po to - du kartus sumirksės mėlyna. Po to įrenginys pradeda įrašinėti. Tikriausiai reikės perskaityti naudotojo instrukciją ir šiek tiek pažaisti, kol tikrai išmoksite naudoti šią kamerą.

Vaizdo medžiaga saugoma SD kortelėje (iki 32 GB). Na o įkraunamas šis prietaisas naudojant pridedamą USB laidą. 

Ši šnipų kamera kainuoja €16,59.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(4)
(5)

Komentarai (4)