10 geriausių nemokamų antivirusinių programų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2018-03-30 10:02
Gera apžvalga, beveik atitinka mano nuomuonę, netgi eilės tvarka ir aš duočiau 1 vieta AVG už resursų nevalgymą, 2 vietą avirai už tikrai labai gerą virusų aptikimą. Bet aš naudoju kombinaciją iš dviejų nemokamų antivirusų. AVG Free veikia 100% ir papildomai Malwarebytes (ji yra laikinai nemokama premium ir paskui po mėnesio tampa nemokama su apribotu funkcionalumu todėl ji veikia tik kaip įrankis nuskanuoti kartais), su šita tik praskanuoju nuo šnipinėjimo, įkyrių reklamų ir kitų parazitinių programų kurios nėra virusai. Nei viena antivirusinė, nei viena antišnipinė išskyrus Malwarebytes man nesugebejo pašalinti, vieno piktybinio įkyrių reklamų rodymo įskiekpio.
VikceII 2018-03-30 12:18
treti/ketvirti metai be jokiu antivirusiniu ir viso kito.. viskas svaru grazu (trys kompai)
bahuriux 2018-03-30 12:56
Ir dar pasakyk, kad neupdeitini OS ir programų. Arba tu naudoji linuxus, arba naršyklėj ir emailų niekada neatidarinėji nieko ko nereikia. Praskanuok su Malwarebytes, garantuoju išsigasi kai pamatysi rezultatus, bet priklauso kiek ilgai naudoji win OS po instaliavimo. Beto AVG tikrai neėda resursų ir nieko nekainuoja, todėl nenaudoti antivirusinių yra neįtikėtinai kvaila.
VikceII 2018-03-30 21:07
visi kompai windows 7 tik instalinus isjungiami updeitai iskart, sitas kompas is kurio rasau windows yrasyta 2015.10.20 tiesiog kaip ir sakai nieko neatidarineju, matau kur scamas, kur hyperlinkas uzsleptas ir t.t. karts nuo karto perziuriu msconfig skyriu ir tiek zmona ir prigrasinta kad nelystu kur nereik ir siaip jauciasi iskart kai kompas kazka pasigauna.. teko viename kompe is youtubes klipo linko kazka parasiusti jau instaliuojant supratau kad papuoliau tai 15-20 min ir windows is naujo perpusti, o antivirusu nenoriu nes kartais pasinaudoju linkomanija tai uzknisa su tais karantinais, exeptionais zaisti.. p.s. org geimu daugiau perku, nei siunciu
UTF16 2018-03-30 23:52
Virusai yra programos, kurias kažkas turi paleisti. Tai beveik visada yra vartotojas. Vien tik sėdint prisijungus prie interneto užsikrėsti virusu praktiškai neįmanoma; tokių atvejų yra buvę, bet jie susiję su labai senomis ir nebeatnaujinamomis OS (pataisykit, jei klystu). Dėl el. pašto ar Skaipo priedų viskas aišku – reikia būti ypač žioplam ar kvailam, kad atsidarinėtum atsiųstus priedus su .exe, .bat, *.scr ar panašia priesaga. Išeitis: neatidarinėti neaiškių failų. Virusai taip pat gali slėptis MS office dokumentuose, bet makrokomandų vykdymas pagal nutylėjimą šiaip ar taip būna išjungtas. Išeitis: išjungti makrokomandų vykdymą. Pati jautriausia ir rimčiausia grėsmė – naujų programų diegimas. Nelabai įsivaizduoju, kad paprastas vartotojas nuolat siųstųsi ir diegtų naujas programas. Jei tai žaidimai, išeitis: siųstis ir diegti per Steam, Origin ar pirkti diską – ir problema išspręsta. Išimtis yra tie, kas siuntinėjasi per torrentus su visokiais krekais: jiems antivirusinės būtinai reikia, nes ką „perki“, tą ir gauni. Taip pat teko paskaitinėti internete, ar galima užsikrėsti virusu vien tik užėjus į kokią nors interneto svetainę ir ten nieko nespaudžiant. Išvada maždaug tokia, kad pagal dabartinį žinių lygį ir naudojant naujausią naršyklės versiją tai yra praktiškai neįmanoma. Be to, šiuolaikinės naršyklės uždarytos į „smėlio dėžę“ ir virusai nelabai ką galėtų padaryti. Pažeidžiamiausi elementai yra Java ir Flash player, bet pagal nutylėjimą jie yra išjungti. Todėl manau, kad antivirusinė daugeliu atveju yra perteklinis resursų švaistymas.
procc 2018-03-31 18:16
Kai tik čia visai nesenai Kaspersky išleido savo nemokamą apsaugą, visos likusios nemokamos antivirusines iškarto tapo beveik nieko vertos.
monikaqwe 2019-08-01 23:56
Kodėl skrynšotai rusiški, sovietmetis?