„Huawei“ pranoko save: per 10 sekundžių parduota telefonų už 12 milijonų eurų  (1)

„Huawei“ pranoko save. Kinijos telefonų gamintojai pardavė „P20“ telefonų už 12 milijonų eurų viso labo per 10 sekundžių. Kinijos gigantai pristatė „P20“ seriją praeitą mėnesį ir vėliau pranešė, siekiantys parduoti 20 milijonų „P20“, „P20 Lite“ ir „P20 Pro“ vienetų. Kol kas panašu, kad „Huawei“ planas išsipildys.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Huawei“ pradėjo pardavinėti „P20“ ir „P20 Pro“ Kinijoje praeitą ketvirtadienį. Abu didelio pajėgumo prietaisai buvo išpirkti akimirksniu. Deja, parduodami buvo tik flagmanų modeliai. Dar nepraėjus savaitei nuo pasirodymo, „Huawei“ pranešė, kad jie pardavė 12 milijonų eurų vertės „Huawei P20“ ir „P20 Pro“ modelius.

„Huawei“ nepranešė, kiek telefonų buvo parduota, bet akivaizdu, kad kiekis yra labai didelis. Pajamos galėjo būti netgi dar didesnės, jeigu būtų parduodamas pigesnis „P20 Lite“ modelis, kadangi daugiau žmonių gali įpirkti pigesnius telefonus.

Šiuo metu „P20“ serijos telefonai yra parduodami beveik visame pasaulyje. „Huawei“ ekstensyviai pardavinėja telefonus Azijoje ir Europoje. Nesantaika su Amerika nenuslopino „Huawei“ entuziazmo ir kompanija pasiryžusi labiau nei bet kada tapti geriausiais telefonų gamintojais pasaulyje.

Kompanija taip pat sukėlė bangas, pristatydami „P20 Pro“, pirmąjį telefoną su triguba kamera. Šiuo metu „Huawei“ yra treti geriausi telefonų gamintojai pasaulyje. Kompanija siekia tapti antri, aplenkdami „Apple“. „Huawei“ tai siekia padaryti iki 2019 metų pabaigos, taigi, bus įdomu pamatyti, kaip Kinijos gigantams tai pasiseks.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: EkranuTaisymas.lt
EkranuTaisymas.lt
(40)
(5)
(35)

Komentarai (1)