Kas galėtų išgelbėti pasaulį nesukeldamas katastrofiškos revoliucijos? Senas geras motoras ir kaip inžinieriai ieško alternatyvų elektromobiliams

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

SaMaras 2018-05-15 19:25
Pažiūrėjau į straipsnio foto ir pagalvojau, kad geniali mintis, bet geriau įsižiūrėjau ir pamačiau, kad tai ne tai, kas pagalvojau. Bet kodėl gi elektromobiliams nepadarius prikabinamo/uždedamo VDV variklio su generatoriumi? Dažniausiai tų ~500km užtenka per akis, bet jei jau atsiranda poreikis važiuoti toli, ar į nenuspėjamą kelionę užsidėjai matoruką ir važiuojam.. Kaip dabar su stogo bagažinėm darom.. Nėra poreikio, pajungei garaže prie namo sistemos ir turi rezervinį maitinimo šaltinį zombių apokalipsės atvejui.. Reikalui esant, manau atsirastų ir nuomos poreikis, kad nepirkti jei dažnai nereikia..
AAA000 2018-05-15 23:10
o kura savo vdv matyt zombiai savo naftos gamyklose gamins ir tau pardavines? man staipsnyje labiau patiko ideja vdv isvis ismest, o statyt tuos 3% NK katalizatorius vandenilio gamybai is vandens naudojant saules sviesa. pastatei tokia sistemele garaze. lietus palyja - vandens yra, saule pasviete - sukaupe vandenilio. susipumpavai i automobili ir vaziuoji. jei uzpuls zombiu apokalipse - tai tereiks tik pasiremontuot kai kada ar pasiieskot garazu su tokia iranga.