Norite praturtėti? Štai ką apie investavimą į Bitcoin sako investavimo ekspertai ir tai išbandę žmonės

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

mch0lic 2018-05-24 11:17
Jei nesupranti - geriau nepirkt. Praitą rudenį per patį BTC piką sutikau keletą žmonių lietuvoje kurie net nesuprasdami, kas tas bitokoinas buvo pasirengę sukišt poros metų santaupas. Nežinau ar jie prisipirko BTC ar ne, bet tai daug ką pasako apie finansinį raštingumą. Nors aš pats turiu šiek tiek krypto, visiškai sutikčiau dėl 3-5%, bet vėlgi, reik ir laiku užsipirkt, ir kantrybės, ir laiku parduot, kam reik šiokio tokio supratimo.
wilkas 2018-05-25 21:47
Dar geriau išmokti atpažinti totalius scamus ir esamų valiutų grynas kopijas, kurių vertė ilgainiui priartėja prie nulinės.
immortallt 2018-05-25 23:15
Laikai keičiasi, žmonės nesikeičia. Buvo ryžių krizė Japonijoje, tulpių svogūnėlių Olandijoje, aukso karštligė JAV, išvestinių mortgage fondų fondai neva saugūs JAV ir NT burbulas Lietuvoje (čia tuos, kuriuos manau visi žino) ir kas visus šiuos atvejus vienija? Uždirbo aptarnaujantys šituos protą pametusius, bet ne tie, kurie protą pametė ir investavo į tai. Laikai keičiasi, žmonės ne. Bitcoin kaip investicija numirs, iškils technologiniai privalumai ir tuo istorija pasibaigs.