Naujuosius „Nokia“ telefonus išpirko vos per 10 sekundžių: kas lėmė tokią sėkmę?(Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

HardAxe 2018-05-25 11:26
Koks buvo kiekis, kurį išpirko per 10sec? gaila, bet so nokia jis neturi nieko bendro, tiesiog eilinis kinas.
Eič 2018-05-25 13:14
Gaila, kad jokių žinių neturint kažką bandome komentuoti.
slawcka 2018-05-25 13:24
pagal mane tai yra kažkoks eilinis , niekuo neišsiskiriantis, štampuojamas šlamštas, visi jie vienodi. Šitas tik vardą gerą turi.
HardAxe 2018-05-25 14:55
naujas gamintojas visada labai ok, bet ar jis bus tarp top5 (kokybės prasme) aš labai abejoju. na ok, HQ yra Suomijoj ir jis netgi įsteigtas tų pačių žmonių, kurie nokią valdė anksčiau. Gamyba, QA vyksta 100% kinijoj, tai gali būti gana gerai, visiškas šlamtas, arba kažkas per vidurį (kas gana tikėtina ir būtų lygu geriem kiniškiem brandam). Lieka atviras klausimas kur sėdi telefonus projektuojantys inžinieriai, nuo atsakymo priklauso ar tai grynai kiniška įmonė su pardavimu skyrium suomijoj, kad galėtų prisidengti suomijos vardu bei vadovybe, ar tai suomijos įmonė kažką nupiešianti ir užsakanti pas tuos pačius foxconn. Antru atveju lyg ir būtų normali šiolaikinė Suomiška telefonų kompanija su outsourcintu surinkimu ten kur pigiau, bet Nokia neturėjo darbuotojų su smartphone gamybos patirtimi, tai nei vienas iš šitų variantų nežada kažkokių ypatingai gerų sprendimų. Na dar lieka idealus atvejis, kai vadovai ir inžinieriai suprato padarę klaidą, išsipirko kompaniją, per tą laiką pasisėmė patirties ir dabar pilni entuziasmo vėl susirinkę grįžta į rinką. Deja skamba perdaug gerai. Beja 30km nuo čia kur gyvenu mažame miestuke buvo UIQ(Symbian) pagrindinis ofisas, nieko android/nokia kryptimi, čia net nesisapnuoja, gyliai gyliai užkastas reikalas. Gavosi kažkokia ilga sapalionė, tikiuosi supratai kodėl nematau tame judėjime išskirtinumo.
unytas 2018-05-25 16:37
Liko tik vardas. Bet senau va skirtingi gamintojai turėjo savo dizainą visi varomi an Java platformos. Stengėsi kaska pasuliti išskirtino. Dabar visi android ir visi vienodi kiša tuos procesorius galingesnius dėl žaidimų.