Palygino tris pačius populiariausius ir geriausiai fotografuojančius „Android“ telefonus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

unytas 2018-05-31 13:43
P20 pro gerauses bet ar patvarus? Pirkau p10 kai tik išleido dėl kameros metai praėjo galinė kamera iš dviejų veikė tik vieną ir tai monohroninu režimu kas yra nespalvotos nuotraukos. Skaičiau internete visiems tą bėda nukrito tel ir kameros nebera. Iš pradžių dar šiukšlių prilindo an nuotraukų matidavos dabar visai nespalvotai veike. Tai jei p20 toks pat patvarumas tai aš ***** dejau nėra už ką mokėti į tie gorila glass 5 nieko nepadeda krito iš 20cm aukščio an laminato duzo ekranas nu suskilinejo. Tai reike saugoti kaip stiklą kokį dedi papildoma ekraną + Dėkliukas ir dar velniai žino ka. Pirkite ne kokia kamera gera bet įvertinkite batareika+ tel atsparumą
munkathegreat 2018-05-31 15:28
Nežinau kas ir kaip lygino, bet vat, prašom, kiekvienas lai pats pasilygina, p20 pro mano akimis nusileidžia abiems ir šviesoje ir prietemoje: https://www.gsmarena.com/piccmp.php3?id ... ra2=300511
sub 2018-06-01 11:41
Unytas, jau metai naudoju P10, visada su apsauginiu stikliuku ir guminiu dėklu, viskas vis dar veikai 100%, nors krito begalę kartų. Vienintelis minusas, nuo dėklo telefono gale šiek tiek nusibraukė dažai. Svajoju apie P20 ar bent 10 Mate pro. P20 labai patiko, kad konkuruoja pilnai su hihend'ais dydžiu, ekranu, baterija išvis kosmosas 4000 mah į tokį mažą korpusą sukišo, jis ploniausias iš visų striapsnyje minėtų modelių, be to man patinak sistema, kuria naudojies fotografuojant. MunkaThegreat - gsmarena.com dažnai paskaitau, atkriepiau dėmesį, kad tame palyginime huawei labai užkeltas ISO, kai Sony ir Samsung ISO stovi 200-250, o huawei užkeltas iki 600, kas nėra labai sąžininga darant tokius testus. Tokius testus darant turėtų būti nustatyta viskas vienodai rankiniu būdu, kad būtų vienodas iso, vienodas MP (arba kiek įmanoma arčiau viena skito), bei išlaikymas. Be to drąsiai galėjo pridėti profesionaliu fotiku padarytą nuotrauką, nes man atrodo Sony ir Samsung šiek tiek iškreipė fono spalvą. Dabar neaišku ar ten pilkas fonas relaybėj buvo, ar šiek tiek su melsvu atspalviu.
munkathegreat 2018-06-02 00:19
Del spalvus sutinku, realybeje nemaciau ir palyginimo su dslr nera. Dienos sviesoje iso vienodas nes renka maziausia galima. prietemoje daroma auto rezimu, o didesnis iso reiskia kad kamera nesusitvarko su prastesniu apsvietimu, todel reikia didinti jautruma, kas iskart didina triuskma ir prastina nuotrauku kokybe.
zet 2018-06-02 23:08
o pirkai p10 lite ar pro? kas idomu, kad p10 lite daugiausiai nesamoniu turintis telefas kada nors isleistas. Pats turiu mate 10 pro. Viskas kol kas ciki. Tamsiai filmuoja geriau negu tikejausi. Gali klube filmuoti ar koncerte. Gera stabilumo kontrole. Tiesa, pareina kartais update'ai, tai gali per juos kas pasikeisti, nebutinai i gera ar tai bloga puse.