Ar įmanoma atgauti pinigus už naują automobilį, jei jis genda jau po mėnesio? Lietuviška istorija apie „Hyundai i40“ ir ką advokatai sako apie naujų daiktų garantinį remontą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

sangvinic 2018-06-07 13:13
Genda sankaba ir pavarų dėžė. Manau kalta tarpinė tarp vairo ir pedalų. Nesugalvota, matyt, dar tokia mašina. Gal automatą reikėjo pirkti poniūtei?
lizunas 2018-06-07 16:36
Tu man pasakyk, kaip taip galima greičių dėžę suvaryti, kai sveikas smagratis? Pirma turėjo smagratis subyrėt, o tada jau greičių dėžė kentėti, bet per 19k km drožlės dėžėje??
ArturasArturas 2018-06-07 18:46
neisivaizduoju kaip mechanine deze galejo numirti per 20kkm. Atvaziuoja jos ir puse lemono, ir daugiau, ir bedos nemato. A variantas , tikrai buvo brokas. B variantas (labiau tiketinas) is pat pradziu blogai veike sankaba, sunkiai kisosi begiai, savininkai galvojo, kad deze, tai nusprende kol garantinis ja pribaigti. Yra laiko patikrintu budu, kaip prie didelio noro ta padaryti tai net idejus nauja deze vis dar lenda sankaba, o jie vel kaltina deze. O metalo drozles dezeje linkusios atsirasti droziant masina per apkatkes (nezinau kaip lietuviskai) laikotarpi, kai darbiniai pavirsiai dar nera prisidirbe. C variantas, garantinius remontus daznai atlieka studentai ar ka tik baige studijas uz 300eu ir ant tu masinu mokosi, kadangi vistiek moka gamintojas, ir jei kazka ir sugadins, tai garantinis pataisys. O jei sugadins masina beremontuodami jau po garantinio, tai teks atsakyti imonei
salemas5 2018-06-08 01:27
Naujas masinas dar ir reik atitinkamai priziureti, nedrozti kuri laika, kad viskas susivaiksciotu ir pns... Nu bet sudrozt pavaru deze reiktu talenta turet..