Lietuvoje parduodamas „BenQ GS1“ projektorius laimėjo prestižinį Japonijos apdovanojimą: atsparus aptaškymui, itin tvirta korpuso apsauga, nešiojamas ir belaidis (Video)  ()

„BenQ GS1“ yra nešiojamas, belaidis projektorius, sukurtas taip, kad pašalintų skirtumą tarp to kur jūs norite pramogauti ar dirbti. Su šiuo projektoriumi galima puikiai leisti laiką tiek patalpoje, tiek ir lauke bei mėgautis filmais 60 colių įstrižainės ekrane.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šis projektorius nesveria ir 600 gramų bei yra itin kompaktiškas, tad gali puikiai tikti bet kokioje vietoje. Naudojimasis šiuo nešiojamu projektoriumi yra itin paprastas ir nereikalauja jokių specifinių žinių. „One touch“ funkcija užtikrina, kad net ir visiškai nepatyrę vartotojai su šiuo projektoriumi kuo puikiausiai susitvarkys.

„BenQ GS1“ projektorius dirba be jokių laidų ir visą informaciją perduoda į ekraną iš USB laikmenų, „Bluetooth 4.0“ ryšiu, „BenQ“ išmaniąja programėle ar iškart tiesiogiai transliuoja interneto turinį per WiFi ryšį.

„BenQ GS1“ nešiojamas projektorius turi IPX1 apsaugą nuo vandens aptaškymo, kurią užtikrina vientisos gumos mišinio projektoriaus korpusas su glotnių mygtukų dizainu. Su šiuo guminiu dėklu bus nebaisu „BenQ GS1“ projektorių netyčia paleisti iš rankų, nes jis atlaikys kritimą ant žemės iš 60 centimetrų aukščio.

Šis išskirtinio dizaino projektorius susilaukė ir Japonijos specialistų dėmesio, kurie teigia, kad „šis projektorius užtikrina portabilumą ir yra skirtas naudoti lauko sąlygomis. Įrenginio išbaigtumas matomas net jo baterijų ir vandeniui atsparių dalių konstrukcijose, todėl jis užtikrina visiškai naują patirtį mums iki šiol puikiai žinotų namams skirtų projektorių kategorijoje.“

Nešiojamas „BenQ GS1“ projektorius yra išties puikus įrenginys, kurį galima valdyti net ir pasitelkus „Amazon Alexa“. Kalbant apie pačias esmines technines charakteristikas, reikėtų paminėti, kad šis projektorius naudoja DLP technologiją, o kuo ji skiriasi nuo LCD bei visą kitą svarbią ir naudingą informaciją apie projektorius rasite mūsų straipsnyje čia.

Tik paminėsime, kad „BenQ GS1“ projektoriaus LED lempa darbuosis 20 000 valandų, jis turi 2W galios garsiakalbius, kontrastas siekia 100000:1, raiška 1280 x 720 (WXGA), o pačioje pakuotėje be „BenQ GS1“ projektoriaus rasite nuotolinio valdymo pultelį ir jam skirtas baterijas, maitinimo kabelį, instrukciją, HDMI kabelį bei guminį korpusą, kuris ne tik apsaugos šį nešiojamą projektorių, bet ir suteiks stilingo žavesio ir derės įvairaus tipo interjere.

Šiame vaizdo reportaže apžvalgos autorius detaliai pristato „BenQ GS1“ projektoriaus galimybes:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(4)
(2)

Komentarai ()