Kinijos turgelio stebuklai: anonso nuolaidos išskirtiniam išmaniajam telefonui „UMIDIGI Z2“ su 19:9 ekrano santykiu, „Android 8.1“ ir 4-iomis kameromis (Video)  (2)

Jeigu domitės išmaniaisiais telefonais, tai greičiausiai sutiksite, kad gamintojas „UMIDIGI“ vis dažniau ir dažniau savo pusėn patraukia pirkėjus ne tik iš Kinijos, bet ir Europos. Kitaip sakant, „UMIDIGI“ pamažu tampa kiniškų išmaniųjų telefonų etalonu ir vienu pagrindinių „Xiaomi“ konkurentu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Akivaizdu, kad tokias tendencijas praktiškai taip pat patvirtina ir naujos kartos išmanusis telefonas „UMIDIGI Z2“.

Skubame pranešti, jog anonso proga „UMIDIGI Z2“ išmanųjį telefoną Kinijoje dabar galima įsigyti už maždaug 215 eurų. Tuo tarpu jau kitą savaitę „UMIDIGI Z2“ kaina turėtų siekit maždaug apie 250 eurų. Šiuo atveju verta paskubėti ir dėl tos priežasties, nes labai tikėtina, jog šio išmaniojo telefono visiems norintiems įsigyti greičiausiai išvis nepavyks.

Tokios prognozės kyla savaime dėl tos priežasties, nes labai panaši istorija jau nutiko su dar žiemą pristatytu išmaniuoju telefonu „UMIDIGI Z1 Pro“. Kitaip sakant, vos per pusmetį šis ploniausias išmanusis telefonas su 4000 mAh baterija, „Sharp AMOLED“ ekranu ir 6 GB operatyviąja RAM atmintine tapo visišku deficitu daugelyje Kinijos elektroninių parduotuvių. Būtent tai puikiai paaiškina šiandieninį „UMIDIGI“ populiarumą, todėl jeigu svajojate apie naująjį „UMIDIGI Z2“ išmanųjį telefoną delsti tikrai nerekomenduojame.

„UMIDIGI Z2“ jau iš pirmo žvilgsnio atima žada dėl savo itin didelio 6,2 colių įstrižainės (2246 x 1080) lietimui jautraus ekrano, kuris šiuo atveju dengia praktiškai visą išmaniojo telefono priekį. Vis dėlto net ir turėdamas itin didelės įstrižainės ekraną „UMIDIGI Z2“ išlaiko santykinai optimalius korpuso matmenis (15,34 x 7,44 x 0,83 cm) bei maloniai stebina vos 165 gramų svoriu. Išskirtinis yra ir ekrano kraštinių santykis – jis siekia santykį 19:9.

Pristatant šį naujos kartos išmanųjį telefoną taip pat norisi pabrėžti, kad jis gali pasigirti integruota 3850 mAh talpos baterija, santykinai našiu „Helio P23“ centriniu procesoriumi, 6 GB operatyviąja RAM atmintine, 64 GB vidine ROM atmintimi, USB C tipo jungtimi, pilnaverčiu visus reikiamus dažnių kanalus palaikančiu LTE ryšio moduliu bei iš karto įdiegta pačia naujausia „Android 8.1“ operacinės sistemos versija.

Galiausiai norisi atkreipti dėmesį ir į tai, kad „UMIDIGI Z2“ yra aprūpintas net keturiomis kameromis, iš kurių dvi yra integruotos priekyje, o kitos dvi galinėje išmaniojo telefono dalyje.

Šiuo atveju įdomiausia yra tai, kad tiek priekyje, tiek gale integruotų kamerų konfigūracija yra identiška – jos turi 16 bei 8 megapikselių raiškos sensorius. Tenka pripažinti, kad toks gamintojo sprendimas taip pat stebina, nes iki šiol išmaniųjų telefonų priekyje dažniausiai buvo įprasta integruoti ženkliai prastesnę kamerą nei galinėje jo dalyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(15)
(-9)

Komentarai (2)