Kinijos turgelio stebuklai: kelionėms pritaikytas saulės pakrovėjas, naujos kartos su „Android“ telefonais suderinamas endoskopas ir belaidės ausinės „Bluedio T3 Plus“  (2)

Jeigu mėgstate įsigyti įvairius elektroninius aksesuarus, tai greičiausiai sutiksite, kad bene didžiausias pastarųjų daiktų pasirinkimas yra siūlomas Kinijos elektroninėse parduotuvėse. Praktika taip pat rodo, kad įvairius aksesuarus geriausia įsigyti išpardavimų metu, kadangi jų metu būna pristatomi ir nauji iki šiol dar nematyti pasiūlymai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Būtent tai yra bene pagrindinė priežastis, kodėl šią savaitę visus skaitytojus kviečiame pasidomėti „2018 World Cup Countdown“ išpardavimo pasiūlymais.

Kelionėms pritaikytas saulės pakrovėjas

Jeigu mėgstate keliauti, tai labai tikėtina, jog daug laiko praleidžiate gamtoje. Šiuo atveju yra tik viena problema, kad kartu su savimi dabar mes visuomet trokštame turėti savo elektroninius įrenginius, kurių energijos resursai, deja, yra riboti. Vis dėlto šį nepatogumą dabar galima lengvai išspręsti įsigijus 56 eurus kainuojantį nešiojamą keturiais saulės elementais aprūpintą aksesuarą „zanflare SH54“.

Įdomu, jog „zanflare SH54“ integruoti saulės elementai leidžia pasiekti net 23% efektyvumą. Būtent tai reiškia, kad tiesioginėje saulės šviesoje šis aksesuaras savo USB išėjime maksimaliai gali užtikrinti 4 A siekiančią išėjimo srovę. Tuo tarpu įprastai dienos šviesoje kiekviena USB jungtis (jų yra dvi) užtikrina 2,4 A siekiančią išėjimo srovę, kas reiškia, jog naudodami „zanflare SH54“ gamtoje galėsite įkrauti ne tik išmaniojo telefono, bet ir planšetinio kompiuterio bateriją.

Priminsime, kad kompanija „Zanflare“ specializuojasi įdomiuose sprendimuose su saulės elementais. Jau rašėme apie labai populiarią išorinę bateriją „zanflare WN-157“ su integruotais saulės elementais (dabar su nuolaida kainuoja 16€), kuri taip pat turi integruotą LED apšvietimą ir net ultravioletinių spindulių lemputę.

Su „Android“ išmaniaisiais telefonais suderinamas endoskopas

Praktika rodo, kad lietuvius itin domina endoskopai. Būtent vieną tokių šią savaitę Kinijoje galima įsigyti su nuolaida vos už 5 eurus.

Šiuo atveju norisi pabrėžti tik tai, kad šis naujos kartos endoskopas yra suderinamas tik su „Android“ išmaniaisiais telefonais. Be to, šio endoskopo ilgis siekia 3,5 metro, jis yra atsparus vandeniui ir dulkėms (IP67), filmuoja 640 x 480 raiška ir taip pat gali pasigirti šalia kameros integruotais šešiais apšvietimą užtikrinančiais LED.

Tenka pripažinti, kad šis endoskopas atrodo įprastai kaip ir kiti Kinijoje parduodami šio tipo aksesuarai, tačiau pastarasis endoskopas taip pat stebina savo komplektacija. Įdomu, kad kartu su endoskopu gamintojas taip pat dar prideda specialų kablį, magnetinį antgalį bei papildomą galvutę su veidrodžiu, kuri esant reikalui leidžia pakeisti integruotos filmavimo kameros apžvalgos kampą.

Visą ausį dengiančios belaidės ausinės iš Kinijos

Jeigu ieškote tikrai kokybiškų visą ausį dengiančių ausinių iš Kinijos, tai šią savaitę būtinai rekomenduojame atkreipti dėmesį į su nuolaida už 28 eurus siūlomas belaides Bluetooth ausines „Bluedio T3 Plus“.

Šias ausines jau spėjo įvertinti ne tik skaitytojai, bet ir apžvalgininkai. Jų nuomone „Bluedio T3 Plus“ ypatingos tampa ne tik dėl iš cinko lydinio pagaminto korpuso bei sulankstomo dizaino, bet ir dėl savo techninių galimybių.

Šiuo atveju norisi atkreipti dėmesį į tai, kad „Bluedio T3 Plus“ geba atkurti 15 Hz – 25 kHz dažnių ruožą, užtikrina 116 dB siekiantį jautrumą bei taip pat gali pasigirti mažesnei nei 0,1% THD iškraipymų verte ir deklaruojama 16 omų varža. Be to, šios belaidės Bluetooth ausinės daug teigiamų atsiliepimų susilaukia ir dėl integruotos baterijos galimybių (baterijos talpa neskelbiama), kadangi be papildomos įkrovos vien tik muzikos klausymui gali būti naudojamos net apie 20 valandų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(4)
(3)

Komentarai (2)