Kinijos turgelio stebuklai: anonso proga su nuolaidomis siūlomas „Chuwi Hi 9 Air“ – įspūdinga baterija ir turbūt pirmasis pasaulyje planšetinis kompiuteris su „Android 8.0 Oreo“  (3)

Jeigu sekate Kinijos elektroninių parduotuvių išpardavimus, tai greičiausiai taip pat žinote, kad kinai garsėja ne tik išmaniais telefonais, bet ir kita įvairia elektronika. Šiuo atveju galbūt net galima tvirtinti, kad vietiniai Kinijos gamintojai nuolatos stebi rinkos pokyčius, todėl jiems adaptuotis bei prisitaikyti prie pirkėjų norų yra kur kas lengviau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, gerai žinomi gamintojai planšetinių kompiuterių gamybos praktiškai visiškai atsisakė dar prieš gerus metus. Tuo tarpu kinai šios rinkos neapleido ir šiais metais pagaliau vėl grįžta su naujais planšetinių kompiuterių pasiūlymais. Tokias tendencijas šiuo metu bene geriausiai patvirtina naujos kartos planšetinis kompiuteris „Chuwi Hi 9 Air“.

„Chuwi Hi 9 Air“ daugelį pirkėjų iš karto pakerėjo ne tik dėl pilnai metalinio korpuso bei kokybiško 10,1 colių įstrižainės 2K raiškos ekrano (2560 x 1600) su itin siauru rėmeliu, bet ir dėl to, nes yra bene vienas ploniausių (storis – 7,9 mm) planšetinių kompiuterių ne tik Kinijoje, bet ir visame pasaulyje.

Šiuo atveju įdomu yra ir tai, kad „Chuwi Hi 9 Air“ dar gali pasigirti galinėje dalyje integruota 13 megapikselių kamera su LED blykste bei taip pat maloniai stebina integruotos 8000 mAh talpos baterijos galimybėmis (budėjimo režime gali veikti net iki 72 valandų).

Ne ką mažiau svarbiu „Chuwi Hi 9 Air“ planšetinio kompiuterio akcentu tampa ir iš karto įdiegta „Android 8.0 Oreo“ operacinė sistema. Priminsime, kad pastaroji platformos versija garsėja ne tik savo sparta, bet ypatinga tampa ir dėl tos priežasties, nes kur kas efektyviau bei racionaliau naudoja integruotos baterijos energijos resursus.

Greičiausiai nesuklysime pasakydami, kad „Chuwi Hi 9 Air“ – tai pirmasis „Android 8.0“ operacine sistema aprūpintas planšetinis kompiuteris pasaulyje. Čia dar galima pridėti ir tai, kad kol kas šios operacinės sistemos privalumų negali išnaudoti net ir garsiausių gamintojų išmaniųjų telefonų savininkai.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Chuwi Hi 9 Air“ planšetinis kompiuteris yra aprūpintas itin našiu „Helio X20“ centriniu procesoriumi, „ARM Mali-T880“ vaizdo plokšte, USB C tipo jungtimi, 4G LTE ryšio moduliu, 4 GB operatyviąja RAM atmintine ir 64 GB vidine ROM atmintimi, kurią esant reikalui bet kada galima praplėsti dar 128 GB naudojant Micro SD kortelę.

Skubame pranešti, jog anonso proga šiam planšetiniam kompiuteriui yra taikoma papildoma 12% nuolaida, todėl visi norintys šiuo metu „Chuwi Hi 9 Air“ Kinijos elektroninėse parduotuvėse gali įsigyti už tikrai labai patrauklią nei 190 eurų nesiekiančią kainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(4)
(7)

Komentarai (3)